Αποδέκτης μιας ακόμα σημαντικής κοινωνικής προσφοράς έγινε σήμερα η 7η Υγειονομική Περιφέρεια Κρήτης με την παραλαβή υγειονομικού υλικού συνολικής αξίας  852,841 δολαρίων. 

Πρόκειται για την αποστολή στην Κρήτη, του τέταρτου κοντέινερ 40 ποδών με αναλώσιμο υγειονομικό υλικό από την Αμερική, ευγενική χορηγία – δωρεά της Παγκρητικής Ένωσης Αμερικής, με τη συνεργασία και συμβολή του Διεθνή Ανθρωπιστικού Οργανισμού των Ορθοδόξων Χριστιανών Αμερικής (IOCC), που προορίζεται και θα διανεμηθεί σε όλες τις μονάδες υγείας ευθύνης της 7ης Υ.ΠΕ Κρήτης.

Το περιεχόμενο της δωρεάς παρέλαβε σήμερα Δευτέρα 30 Νοεμβρίου 2015  το πρωί, στις εγκαταστάσεις του νέου Αθλητικού Κέντρου στα Δύο Αοράκια, η Υποδιοικήτρια της 7ης Υ.ΠΕ Κρήτης, κα Άννα Τριχοπούλου, παρουσία της εκπροσώπου στην Ελλάδα του IOCC κας Δέσποινας Κατσιβελάκη, της υπεύθυνης αποστολών του IOCC κας Miljana Mihajlovic, του Εκπροσώπου της Παγκρητικής Ένωσης Αμερικής στην Κρήτη κ. Ιπποκράτη Μπελαδάκη και της εκπροσώπου Κρήτης του Παγκοσμίου Συμβουλίου Κρητών κας Μαρίας Χναράκη.


 
Η καταγραφή και κατανομή του περιεχομένου της δωρεάς ανά νοσοκομείο, που αναμένεται να αξιοποιηθεί στο έπακρον από όλες ανεξαιρέτως τις υγειονομικές μονάδες του νησιού, θα γίνει σύμφωνα με τις ετήσιες καταναλώσεις του, κατ είδος, από επιτροπή που θα οριστεί από την Διοίκηση της 7ης ΥΠΕ Κρήτης. 

Το περιεχόμενο της δωρεάς θα φιλοξενηθεί στις εγκαταστάσεις του Αθλητικού Κέντρου στα Δύο Αοράκια, έως και την παραλαβή των υλικών από τα νοσοκομεία, ακολούθως της θετικής ανταπόκρισης του Δήμου Ηρακλείου που για μια ακόμα φορά στάθηκε αρωγός στην προσπάθεια αυτή.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook