Πραγματικά δεν υπάρχουν λόγια να περιγράψει κανείς την ατυχία του Γιώργου Γιακουμάκη, που στην καλύτερη περίοδο της καριέρας του βιώνει έναν σοβαρό τραυματισμό.

Ο νεαρός επιθετικός, που είχε κερδίσει με το… σπαθί του και με σκληρή δουλειά, την εμπιστοσύνη του Γιώργου Παράσχου, υπέστη ρήξη χιαστού στο παιχνίδι με τη Βέροια και θα μείνει εκτός δράσης τουλάχιστον έξι μήνες.

Ο Γιακουμάκης είχε 10 συμμετοχές στο πρωτάθλημα, 2 γκολ και 1 “ασίστ” και σε κάθε ματς παρουσιαζόταν όλο και καλύτερος.

Πραγματικά κρίμα…

Η ανακοίνωση του Πλατανιά:

Δυστυχώς οι φόβοι του ιατρικού επιτελείου της ομάδας μας επιβεβαιώθηκαν με τον χειρότερο τρόπο όσον αφορά τον τραυματισμό του Γιώργου Γιακουμάκη στο παιχνίδι με την Βέροια. Ο νεαρός επιθετικός του Πλατανιά υπέστη ρίξη χιαστού και θα υποβληθεί σε επέμβαση για την αποκατάσταση της ζημιάς, κάτι που σημαίνει ότι θα μείνει εκτός δράσης για τουλάχιστον έξι μήνες.

Οσον αφορά τον Σωτηρίου είναι καλύτερα και ακολουθεί πρόγραμμα με ελαφρύ τρέξιμο. Τέλος ο Γκνιάτιτς υποβλήθηκε σε μαγνητική τομογραφία και θα υπάρξει νεώτερη ενημέρωση.

Στη σημερινή προπόνηση όσοι αγωνίστηκαν στο ματς της Κυριακής έκαναν αποθεραπεία και οι υπόλοποι ακολούθησαν κανονικό πρόγραμμα, εν όψει του αγώνα Κυπέλλου με τον Απόλλωνα Σμύρνης στα Περιβόλια την Τετάρτη (2/12/2015, 16.00).

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook