Η φετινή χρονιά ήταν μία δύσκολη χρονιά για την Ελένη Μενεγάκη. Ηταν μία χρονιά, όπου η ξανθιά παρουσιάστρια δεν ένιωσε την… ζεστασιά της AGB. Ηταν μία χρονιά όπου η Ελένη δεν τα κατάφερε – παρά τις όποιες προσπάθειές της – να κερδίσει τα πολυπόθητα ποσοστά τηλεθέασης.

Ο \”Καφές με την Ελένη\” μας σερβιρίστηκε αρωματικός όπως πάντα, μόνο που στην πορεία δεν τα κατάφερε να γίνει καθημερινή συνήθεια για τους τηλεθεατές και να… φουσκώσει στους πίνακες τηλεθέασης, όπως τις προηγούμενες χρονιές, με αποτέλεσμα να χάσει την πρωτοκαθεδρία, όσο αφορά πάντα στις τηλεθεάσεις.

Ετσι, η Ελένη επειδή είναι πάνω απ ΄όλα… πρωταθλήτρια και έχει μάθει να διεκδικεί ότι καλύτερο και για ΄κείνη και για την εκπομπή της, αποφάσισε από Σεπτέμβρη να περάσει στην… τηλε-αντεπίθεση και να κατέβει στην καθημερινή, πρωινή αρένα, με όσο το δυνατόν περισσότερα νέα \”όπλα\” στα χέρια της και εντελώς μα εντελώς ανανεωμένη, προκειμένου να καταφέρει να κερδίσει το χαμένο τηλεοπτικό έδαφος και τα παλιά, θεικά ποσοστά τηλεθέασης της AGB.

Αποτέλεσμα; Η ωραία Ελένη της Κάντζας, αποφάσισε να αλλάξει εκ΄βάθρων το στήσιμο της εκπομπής της, το οποίο φυσικά και θα διατηρήσει την μορφή του ψυχαγωγικού μαγκαζίνο και εν συνεχεία αποφάσισε να προχωρήσει και στην ριζική αλλαγή των συνεργατών της, τόσο μπροστά, όσο και πίσω από τις κάμερες.

Και για του λόγου το αληθές; Ηδη, εδώ και δύο μέρες στα πλατό της εκπομπής έχουν αρχίσει τα ραντεβού και τα δοκιμαστικά, για την… ανακάλυψη νέων προσώπων που θα στελεχώσουν την εκπομπή. Κόσμος και ντουνιάς σας λέω αυτές τις ημέρες περνά από το πλατό.

Οχι, παρούσα σε αυτά τα δοκιμαστικά που γίνονται δεν είναι η Ελένη, είναι μόνο οι συνεργάτες της. Η Ελένη εννοείται πως θα εμφανιστεί, όταν ειδοποιηθεί πως υπάρχουν κάποιες ενδιαφέρουσες περιπτώσεις συνεργασίας, τις οποίες η ίδια θα εξετάσει προσεκτικά και φυσικά στο τέλος είτε θα εγκρίνει, είτε όχι.

Ισως η Ελένη να άκουσε φέτος την συμβουλή πολλών και έμειρων τηλε-ανθρώπων που της συνέστησαν να προχωρήσει σε γενναίες αλλαγές, προκειμένου να βρει και πάλι την παλιά, καλή τηλεοπτική της φόρμα και αυτή την συμβουλή να την δούμε να την κάνει πράξη… 

zappit

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook