Με μια επιστολή ‘βόμβα” προς τον Υπουργό Υποδομών Χρ. Σπίρτζη, η οποία αναμένεται να σηματοδοτήσει εξελίξεις στον Οργανισμό Ανάπτυξης Κρήτης, ο διευθύνοντας σύμβουλος του ΟΑΚ, Λευτέρης Κοπάσης δηλώνει επί της ουσίας δημόσια την πρόθεσή του να παραιτηθεί από το “τιμόνι” του Οργανισμού, ζητώντας ταυτόχρονα από τον Υπουργό να μεριμνήσει για την “επιχορήγηση του Οργανισμού που, όπως σημειώνει έχει φτάσει σε οριακό σημείο.

“Ίσως έχει περιέλθει ήδη στο οριακό σημείο λειτουργίας, που καθίσταται επιζήμιο τόσο για τον Οργανισμό όσο και για την ανάπτυξη της Κρήτης” αναφέρει ο κ. Κοπάσης στην επιστολή του εκφράζοντας την ευχή η κατάσταση αυτή να είναι αναστρέψιμη “από τον νέο Διευθύνοντα Σύμβουλο.

Ο κ. Κοπάσης στην επιστολή του κάνει λόγο για απαξίωση του Οργανισμού, για ανεξήγητη εκκρεμότητα στον ορισμό των αιρετών μελών του ΔΣ, όπως είχαν προταθεί από τον Περιφερειάρκη Κρήτης και την ΠΕΔ Κρήτης.για έργα που λιμνάζουν και για κωλυσιεργίες ακόμα και σε κρίσιμα θέματα όπως είναι αυτό του ΒΟΑΚ όπου μέχρι σήμερα δεν έχει ενταχθεί για χρηματοδότηση η Μελέτη Στρατηγικού Σχεδιασμού.

Δείτε εδώ ολόκληρη την επιστολή του κ.Κοπάση

Αποσπάσματα της επιστολής

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook