Τη βλέπεις και αναρωτιέσαι: Μπορεί μια τόσο σέξι γυναίκα να είναι καλή κωμικός; Οι ρόλοι που της έδιναν, αρχικά, στις σειρές όπου συμμετείχε (π.χ. συντηρητική αστυνομικίνα στις «Ιστορίες του αστυνόμου Μπέκα»), έκρυβαν επιμελώς το εκρηκτικό θηλυκό που λέγεται Πηνελόπη Αναστασοπούλου.

Χρειάστηκε να περάσει καιρός για να της εμπιστευτούν τους ρόλους που θα αναδείκνυαν τα πλούσια προσόντα της – τα καλλιτεχνικά όσο και σωματικά!

Από τη σέξι Τζένη στην νεανική σειρά «Big Bang», έκανε την γυναίκα-πειρασμό στο «Όλα στον αέρα» και την αδίστακτη μάνατζερ στο «Μ+Μ».Βέβαια ο χαρακτηρισμός «τούμπανο» (που τη χαρακτηρίζει απόλυτα) πρωτοακούστηκε στην ταινία «Άμα Δεν Σε Θέλει». Αν και την κέρδισε ο χώρος της υποκριτικής, είναι πτυχιούχος του Τμήματος Τουριστικών Επιχειρήσεων του Τ.Ε.Ι Αθηνών.

Σε πρόσφατη συνέντευξή της στο περιοδικό People δηλώνει ότι περνάει μια δεύτερη εφηβεία. Επίσης ότι είναι μόνη: «Δεν είμαι σε φάση να πω ότι ονειρεύομαι τον τέλειο σύζυγο, γιατί δεν θεωρώ ότι υπάρχει» εξομολογείται.

Οι άντρες της κάνουν σχόλια για τη ...δουλειά της! «Δεν με φλερτάρουν πολύ. Αν το κάνουν, θα βρίσκονται πίσω από τον υπολογιστή. Ωστόσο αυτούς που τολμούν τους έχω πάρα πολύ ψηλά» λέει.

Την εποχή αυτή, βάζει φωτιά στις αντρικές φαντασιώσεις προλογίζοντας παιχνίδια πόκερ...


Απολαύστε την σε σέξι πόζες που ανεβάζουν τον υδράργυρο...


real