Την Πέμπτη 3 Δεκεμβρίου 2015 επισκέφθηκε το Πεδίο Βολής Κρήτης Ισραηλινή Αντιπροσωπεία τεσσάρων ατόμων, με επικεφαλής τον director PM & PB of Israel, Υπτγο(ε.α.) Amos Gilad,συνοδευόμενοι από τον Υπαρχηγό ΓΕΕΘΑ Απτχο (Ι) Γεώργιο Παρασχόπουλο και το Ακόλουθο Άμυνας του Ισραήλ στην Ελλάδα, Σχη Yuval Gerbi, στα πλαίσια της επίσημης επίσκεψης της αντιπροσωπείας στην Κρήτη. 

Κατά την επίσκεψη πραγματοποιήθηκε ενημέρωση για την αποστολή, τις δραστηριότητες και τις δυνατότητες του ΠΒΚ.

Σύμφωνα με ειδικούς για τα αμυντικά, η επίσκεψη αυτή καταδυκνείει την σοβαρή και υπεύθυνη δουλειά που γίνεται στο Πεδίο Βολής Κρήτης  και άπο  ότι φαίνεται θα παίξει πρωτεύοντα ρόλο τους επόμενους μήνες.

Ο Amos Gilad τον οποίο είχαν δεχθείί  την Τετάρτη ο Υπουργός Άμυνας άνος Καμμένος και ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ,  είναι Υποστράτηγος εα και  το δεξί χέρι του Πρωθυπουργού του Ισραήλ Νετανιάχου.

΄΅Εχει υπηρετήσει στην ΔΔΣΠ της χώρας του από το 1973 έως το 1992  ενώ τώρα εκτελεί Στρατιωτική διπλωματία σε υψηλότατο επίπεδο και ήρθε στην Ελλάδα μετά και την επίσκεψη του Ισραηλινού  Αξιωματούχου που είναι  υπεύθυνος  για την Αμυντική Συνεργασία Ελλάδος Ισραήλ!

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook