Την ανήλικη κόρη της πρώην συζύγου του κατηγορείται ότι αποπλανούσε συστηματικά, ζητώντας της να κάνει και χρήση ναρκωτικών, ένας 53χρονος στην Έδεσσα.

Προηγήθηκε καταγγελία από 16χρονη και τη μητέρα της στην Υποδιεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος Βορείου Ελλάδος, σύμφωνα με την οποία ο πρώην σύζυγος της μητέρας προέβαινε κατ’ επανάληψη, περίπου κατά τα τελευταία πέντε χρόνια, σε ασελγείς πράξεις σε βάρος της ανήλικης, προτρέποντάς την κάποιες φορές να κάνει προηγουμένως χρήση χασίς.

Παράλληλα, επικοινωνούσε μαζί της, μέσω γνωστής ιστοσελίδας κοινωνικής δικτύωσης, αξιώνοντας την αποστολή γυμνών και ημίγυμνων φωτογραφιών της 16χρονης και άλλων ανήλικων κοριτσιών-φίλων της.
 
Στο πλαίσιο της προανάκρισης, διενεργήθηκε αστυνομική και ψηφιακή-διαδικτυακή έρευνα. Πρωινές ώρες της Πέμπτης, αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος Βορείου Ελλάδος έκαναν έρευνα, παρουσία εισαγγελέα, στο σπίτι του 53χρονου, όπου και ταυτοποιήθηκε η εμπλοκή του.

Βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 70 ψηφιακοί δίσκοι δεδομένων (cd-dvd), που περιείχαν σκληρό πορνογραφικό υλικό μεταξύ νεαρών ενηλίκων γυναικών και ηλικιωμένων ανδρών και φορητή ηλεκτρονική συσκευή-ταμπλέτα.

Η δικογραφία τακτικής διαδικασίας που σχηματίστηκε, για αποπλάνηση ανηλίκου και παράβαση της νομοθεσίας για τις εξαρτησιογόνες ουσίες, θα υποβληθεί στην αρμόδια εισαγγελική Αρχή.

Η Αστυνομία ερευνά πιθανή εμπλοκή του 53χρονου σε συναφείς πράξεις.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook