Έφοδο σε καφενείο ενός 58χρονου Χανιώτη, πραγματοποίησαν χθες το απόγευμα οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Χανίων σε συνεργασία με την Ομάδα Πρόληψης και Καταστολής Εγκλήματος της Διεύθυνσης Αστυνομίας Χανίων.

Κατά τη διάρκεια του ελέγχου διαπιστώθηκε ο 58χρονος και μια 41χρονη απο την Βουλγαρία ως εργαζόμενη, να έχουν επιτρέψει και να συνδράμουν οκτώ Χανιώτες ηλικιών απο 31 έως 69 ετών,δύο Αλβανούς 48 και 42 ετών και έναν 45χρονο απο την Συρία, στη διενέργεια και τη διεξαγωγή του απαγορευμένου τυχερού παιγνίου ζάρια, με συνομολόγηση στοιχημάτων και την απόδοση οικονομικού οφέλους στους παίκτες, σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο εντός του καταστήματος. 

Επιπλέον δύο Χανιώτες 69 και 62 ετών, ενεργούσαν ως ¨τσιλιαδόροι¨ στην είσοδο του καταστήματος προσπαθώντας να ματαιώσουν τον επικείμενο αστυνομικό έλεγχο. 

Όλοι οι παραπάνω συνελήφθησαν, ενώ σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στους συλληφθέντες και εντός του καταστήματος,  βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, το χρηματικό ποσό των 5.005 ευρώ ως προερχόμενο από παράνομες δραστηριότητες.

Προανάκριση διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Χανίων, ενώ οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Χανίων.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook