Για τους λόγους που τον ανάγκασαν να αποχωριστεί τον ΟΦΗ και να συνεχίσει την καριέρα του στον Ιωνικό Νέας Φιλαδέλφειας μίλησε στο επίσημο σαϊτ της ομάδας ο πρώην γκάρντ του ΟΦΗ Αλέξης Τσακιρίδης.

Ο Τσακιρίδης που στα τρία χρόνια που έμεινε στην ομάδα δέθηκε πολύ και με τον κόσμο και με τον σύλλογο μίλησε με συγκίνηση για την αποχώρηση του τονίζοντας ότι «ένα κομμάτι της καρδιάς του θα ανήκει πάντα στον ΟΦΗ».

Αναλυτικά η συνέντευξη του Αλέξη Τσακιρίδη στο «www.ofibc.gr» :

Αλέξη ποιοι είναι οι λόγοι που σε θέτουν εκτός της οικογένειας του ΟΦΗ;

«Οι λόγοι είναι καθαρά προσωπικοί. Καθαρά οικογενειακοί. Ο πατέρας μου με χρειάζεται στην επιχείρηση του, με πίεζε καιρό τώρα, και επειδή στην Κρήτη εσείς βάζετε την οικογένεια πάνω απ’ όλα, ήρθε και για μένα το πλήρωμα του χρόνου, να αποχωριστώ την ομάδα του ΟΦΗ».

Θα ήθελα να κάνεις τον απολογισμό σου, για την τριετία που ήσουν στην ομάδα, και που οι φίλοι μας σε αγάπησαν δέθηκαν μαζί σου όσο λίγοι:

«Η Κρήτη είναι πανέμορφη, το ίδιο και οι άνθρωποί της. Πέρασα ίσως τα καλύτερα χρόνια της καριέρας μου με τον ΟΦΗ. Έχω αγαπήσει τον ΟΦΗ και αυτό οφείλεται από τους φίλους της ομάδας. Οι φίλαθλοι του ΟΦΗ είναι οι καλύτεροι, όταν τους γνωρίσεις, δένεσαι μαζί τους, και θεωρώ τον εαυτό μου πολύ τυχερό για την αγάπη που μου χάρισε ο κόσμος. Ο ΟΦΗ είναι κομμάτι από την καρδιά μου. Ήταν απόφαση πολύ δύσκολη, με ευθύνη αποκλειστικά δική μου, σε μια περίοδο που η ομάδα θα αγωνιζόταν στην Α2 . Αλλά δεν πειράζει στην προηγούμενη ομάδα που αγωνιζόμουνα, αυτή βρισκόταν στην Α2. Μόλις έφυγα κέρδισε την άνοδο στην Α1. Εύχομαι να συμβεί το ίδιο με τον ΟΦΗ και του χρόνου να είναι στην Α1».

Με τους φίλους της ομάδας μας είχες πολύ καλές σχέσεις. Με την ομάδα του ΟΦΗ (διοίκηση προπονητές-παίκτες), είχες \”σύννεφα\” στις σχέσεις σας;

«Όχι ποτέ από κανένα. Στον ΟΦΗ όλοι ήμασταν σαν οικογένεια. Σε αυτό το σημείο όμως θέλω να ιδιαίτερα να ευχαριστήσω κάποιους παραπάνω. Δεν είναι άλλοι από την οικογένεια Ξημέρη. Δεν έχω ξεχάσει τι μου έχει προσφέρει και τις δυο φορές που βρέθηκα στην ομάδα. Για αυτό και τους ευχαριστώ για ότι μου προσέφεραν. Είναι πολύ τυχερή η ομάδα του ΟΦΗ που διαθέτει τέτοια διοίκηση».

Από την μεριά της διοίκησης δηλώσεις για την αποχώρηση του Αλέξη Τσακιρίδη, έκανε ο έφορος της ομάδας Μάνος Ξημέρης, ο οποίος εύχεται τα καλύτερα για τον Αλέξη, τονίζοντας του πως η \”πόρτα του ΟΦΗ θα είναι ανοιχτή για τον Αλέξη\”. \”Για δεύτερη δυστυχώς φορά, θα πρέπει να αποχωριστούμε τον εξαιρετικό Αλέξη Τσακιρίδη. Είναι όμως μια προσωπική απόφαση στην οποία, δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα. Ευχόμαστε στον Αλέξη Τσακιρίδη, ότι καλύτερο και να ξέρει ότι στο Ηράκλειο έχει μόνο φίλους. Όπως σε δυο στιγμές της καριέρας του, η πόρτα του ΟΦΗ ήταν ορθάνοιχτη για τον Αλέξη, έτσι και τώρα όποτε το θελήσει θα ισχύει το ίδιο», τόνισε ο Μάνος Ξημέρης.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook