Την 4η πήραν οι αθλητές του Ομίλου Αντισφαίρισης Χανίων, Σπύρος Ναούμ (Αγόρια 16) και Βασίλης Βολτυράκης (Αγόρια 12), στο πρωτάθλημα τένις Masters Juniors 2015.

Η διοργάνωση φιλοξενήθηκε από την Παρασκευή 4 έως τη Δευτέρα 7 Δεκεμβρίου στις εγκαταστάσεις του Ομίλου Αντισφαίρισης Χαλκίδας.

Η επίσημη ενημέρωση του ΟΑΧ:

Με την 4η θέση για τον Σπύρο Ναούμ στα Αγόρια 16 και τον Βασίλη Βολτυράκη στα Αγόρια 12 συνδυάστηκε η παρουσία του Ομίλου Αντισφαίρισης Χανίων στο πρωτάθλημα τένις Masters Juniors 2015 που πραγματοποιήθηκε από την περασμένη Παρασκευή 4 Δεκεμβρίου έως και τη Δευτέρα 7 του μήνα στις εγκαταστάσεις του Ο.Α. Χαλκίδας.

Για τον ΟΑΧ, η παρουσία και μόνο δύο αθλητών του σε αυτό το πρωτάθλημα την καθιστά ως μία μεγάλη επιτυχία, αφού στα Masters συμμετέχουν οι 8 καλύτεροι αθλητές απ’ όλη την Ελλάδα, που προκύπτουν από τους αγώνες όλης της χρονιάς ανά κατηγορία. Μάλιστα, ο Ναούμ συμμετείχε για 3η συνεχόμενη χρονιά, κάτι που αποτελεί ρεκόρ για τον Ομιλο Αντισφαίρισης, ενώ την πρώτη εμπειρία σε μία τέτοια διοργάνωση είχε ο Βολτυράκης.

Ο ΝΑΟΥΜ

Ο Σπύρος Ναούμ σημείωσε μία νίκη ενώ έχασε στα άλλα δύο παιχνίδια. Η νίκη ήταν επί του Φωτεινόπουλου με 2-0 σετ (6-1, 6-0), ενώ ηττήθηκε από τον Ζερδιλά με 2-0 σετ (2-6, 4-6) και τον Νιάρχο, επίσης με 2-0 σετ (2-6, 0-6).

ΚΑΙ Ο ΒΟΛΤΥΡΑΚΗΣ

Από την άλλη, ο Βασίλης Βολτυράκης έχασε και τα τρία παιχνίδια τα οποία έδωσε και ήταν απέναντι στους Κυπριώτη με 2-0 σετ (4-6, 2-6), Σταμούλο με 2-0 σετ (3-6, 2-6) και Αστρεινίδη με 2-1 σετ (5-7, 6-4, 3-6).

 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook