Στο προσκήνιο επανέρχεται το όνομα του Νότη Ψυλλάκη στον Α.Ο. Χανιά σχετικά με επανεμπλοκή του στα κοινά της ομάδας. Ο επίτιμος πρόεδρος των «μπλε» είχε αποσύρει στο τέλος Μαΐου (28/5) το ενδιαφέρον του για ενασχόληση στην ΠΑΕ φανερά ενοχλημένος από την μη στήριξη από κάποια άτομα, αλλά από την Τετάρτη (6/7) το βράδυ έχει κυκλοφορήσει έντονα η φημολογία για προσέγγιση προς το πρόσωπο του με σκοπό να ασχοληθεί ξανά.

Ο κ. Ψυλλάκης επιστρέφει στα Χανιά από το Μιλάνο, όπου βρίσκεται, το απόγευμα της Πέμπτης (7/7) και μένει να φανεί αν είναι υπαρκτό αυτό το σενάριο. Οι πληροφορίες πάντως κάνουν λόγο για άτυπη συνάντηση την Παρασκευή (8/7) μεταξύ ανθρώπων που ενδιαφέρονται να ασχοληθούν με την ομάδα και στην οποία δεν είναι απίθανο να παραβρίσκεται και ο Νότης Ψυλλάκης.

Βέβαια δεν αποκλείεται το ενδεχόμενο να υπάρξει επιστροφή του στα κοινά της ομάδας ακόμα και μέσα από συνεργασία με την Κίνηση Φίλων ΑΟΧ και τον Παντελή Ευθυμάκη. Ούτως ή άλλως ο χρόνος πιέζει τον ΑΟΧ και αναμένεται μέχρι την Δευτέρα 11 Ιουλίου να υπάρξουν εξελίξεις με το νέο Δ.Σ. της ΠΑΕ.
Σίγουρα πάντως η πρόσέγγιση κάποιων ατόμων προς τον κ. Ψυλλάκη ίσως αποτελέσει έναν ακόμα λόγο για να είναι κοντά στην ομάδα και να την βοηθήσει έμπρακτα.
Σε περίπτωση εμπλοκής του επίτιμου προέδρου του ΑΟΧ στην ομάδα τότε είναι δεδομένο ότι θα βοηθήσουν την προσπάθεια και δύο μέλη της πρόσφατης Κίνησης Ψυλλάκη οι Γιάννης Ντερμανάκης και Αντώνης Κουκλάκης.

Πάντως μέλος της Κίνησης αυτής εξέφρασε την δυσαρέσεκεια του για το γεγονός ότι ο Πλατανιάς προσεγγίζει παίκτες που ανήκαν ή είχαν ακόμα συζητήσεις με τον ΑΟΧ, μη σεβόμενος την δύσκολη θέση που βρίσκεται η ομάδα.

 

Λευτέρης Αντωνακάκης