Τρία βασικά λάθη έκανε ένας 40χρονος σε περιοχή των Ιωαννίνων. Πρώτο, αγόρασε παράνομα ένα όπλο. Δεύτερο, το επιδείκνυε δημόσια στους φίλους του και τους θαμώνες ενός καφενείου. Τρίτο, ξέχασε τον βασικό κανόνα ότι \’\’τα άδεια όπλα σκοτώνουν\’\’! Μοιραία, λοιπόν, παραλίγο να σκοτώσει τον… καφετζή, που τη γλίτωσε με ένα επιπόλαιο τραύμα στο… αυτί του!

Το παρ’ ολίγο φονικό περιστατικό συνέβη σε καφενείο στο δημοτικό διαμέρισμα Καστάνης του δήμου Πωγωνίων, όπου ο ακούσιος δράστης καθόταν με την παρέα του και καμάρωνε το πιστόλι που είχε αγοράσει πρόσφατα χωρίς νόμιμη άδεια. Όμως, δεν πρόσεξε ότι μια σφαίρα είχε μπει στην θαλάμη και, καθώς το περιεργαζόταν, εκείνο εκπυρσοκρότησε!

Ο κρότος του πυροβολισμού και η κραυγή πόνου του ιδιοκτήτη «πάγωσαν» τους πάντες μέσα στο καφενείο. Το βλήμα τον είχε χτυπήσει στο αριστερό αυτί, ευτυχώς ξώφαλτσα, αλλά αιμορραγούσε αρκετά. Έτσι, οι θαμώνες κάλεσαν ασθενοφόρο το οποίο τον μετέφερε στο νοσοκομείο για τις πρώτες βοήθειες. Όσο για τον «πιστολέρο», οδηγήθηκε σε αστυνομικό τμήμα και θα παραπεμφθεί στον εισαγγελέα, ενώ το όπλο που κατείχε παράνομα κατασχέθηκε.

protothema.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook