Τον πρωτοπόρο Πρωτέα Βούλας θα αντιμετωπίσει ο Κύδων και στις δηλώσεις του για τον αγώνα ο Κώστας Σδράκας τόνισε ότι η ομάδα του δεν πρέπει να έχει κανένα άγχος.

Αναλυτικά όσα είπε ο προπονητής της Χανιώτικης ομάδας, αλλά και ο αθλητής Μανώλης Αδοντάκης:

Κώστας Σδράκας (προπονητής Κύδωνα Χανίων): «Στο πρωτάθλημα δεν υπάρχει εφησυχασμός. Στο παιχνίδι με τον πρωτοπόρο Πρωτέα δεν θα έχουμε κανένα άγχος. Να ευχαριστηθούμε το ματς, απέναντι σε μια ομάδα με μεγάλο βάθος και ποιότητα στο ρόστερ. Δε μας ενδιαφέρει το αποτέλεσμα τόσο, όσο να είμαστε ανταγωνιστικοί. Στο τέλος θα κάνουμε απολογισμό».

Για το “προφίλ” του Πρωτέα: «Είναι μια ομάδα, όπως και η Κως και ο Τρίτων που έχουν ρόστερ άλλης κατηγορίας. Θα πάμε να παίξουμε το παιχνίδι μας και ότι βγει. Ο Πρωτέας είναι μια ομάδα που αν χαλαρώσεις μπορεί να σε σκοτώσει!»

Για τα σημάδια βελτίωσης της ομάδας με Ηλυσιακό και για τη συγκέντρωση που είχαν οι παίκτες στα κρίσιμα σημεία: «Σε αυτό το κομμάτι δείξαμε ότι μπορούμε να διαχειριστούμε σκορ. Στο πρώτο ημίχρονο βέβαια δεν ήμασταν καλοί, σε αντίθεση με το δεύτερο ημίχρονο. Είχαμε δουλέψει πολύ όλη την εβδομάδα. Δεν κάναμε κακό τρίτο δεκάλεπτο. Στα κακά σημεία άλλων παιχνιδιών, ήμασταν καλοί και συγκεντρωμένοι».

Για το πόσες νίκες θέλει να έχει η ομάδα του μέχρι το τέλος του 2015: «Δύο νίκες θα ήταν το ιδανικό, αλλά και με μία θα κάνουμε Καλά Χριστούγεννα».

Μανώλης Αδοντάκης (παίκτης Κύδωνα Χανίων):  «Πράγματι η νίκη βοήθησε πάρα πολύ και για βαθμολογικούς και για ψυχολογικούς λόγους. Το ματς με τον Πρωτέα Βούλας που είναι πρωτοπόρος είναι δύσκολο. Εμάς δε μας νοιάζει να παίζουμε με τον πρώτο ή τον τελευταίο της βαθμολογίας. Κοιτάμε να κάνουμε τη δουλειά μας στο γήπεδο. Στο τέλος κοιτάμε το αποτέλεσμα».

Για τα σημάδια βελτίωσης της ομάδας με Ηλυσιακό και για τη συγκέντρωση που είχαν οι παίκτες στα κρίσιμα σημεία: «Πράγματι, ενώ μέχρι τώρα δείχναμε ότι ήμασταν καλοί στο να κυνηγάμε σκορ, τώρα δείξαμε ότι μπορούμε να το διαχειριστούμε. Ένας τομέας που υστερούσαμε. Δουλεύουμε πολύ στη διαχείριση των συναισθημάτων και κατ’ επέκταση στη διαχείριση του σκορ στο γήπεδο».

Για το πρωτάθλημα ένα γενικό σχόλιο: «Είναι νωρίς για συμπεράσματα. Ομάδες οι οποίες είναι κάτω από εμάς μπορούν να τερματίσουν ψηλά. Εμείς κοιτάμε να κάνουμε τη δουλειά μας και στο τέλος θα κάνουμε απολογισμό».

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook