Η προσπάθεια της άμεσης επιστροφής του Ναυτικού Ομίλου Χανίων στην Α1 Κατηγορία στο πόλο ανδρών ξεκινάει την Παρασκευή (8/7) με την αναμέτρηση απέναντι στον Τρίτωνα Αμαρουσίου, την μοναδική ομάδα που «έκοψε» βαθμούς φέτος από τον χανίωτικο Όμιλο.

Ο προπονητής του ΝΟΧ, Νίκος Βλαζάκης, σε δηλώσεις του στο nox.gr τονίζει ότι το παιχνίδι χρειάζεται προσοχή γιατί ο σύλλογος του Αμαρουσίου δεν είναι αμελητέα ποσότητα:«έχουμε προετοιμαστεί κατάλληλα όλο αυτό τον καιρό προκειμένου να παρουσιαστούμε όπως πρέπει στην τελική φάση. Οφείλουμε να είμαστε σοβαροί και απόλυτα πειθαρχημένοι για να καταφέρουμε από τον πρώτο κιόλας γύρο να τελειώνουμε με την υπόθεση-άνοδος και να μην αγχωθούμε. Δενκρύβω βέβαια ότι είμαστε πολύ κουρασμένοι με αυτό το μαραθώνιο που έχουμε ζήσει φέτος, κυρίως ψυχολογικά αλλά και σωματικά. Τέλος πάντων, πρέπει να είμαστε προσεκτικοί και ειδικότερα στο πρώτο παιχνίδι, μιας και ο Τρίτωνας όπως έδειξε την κανονική περίοδο, είναι καλή ομάδα. Και φυσικά το ματς με το Αργοστόλι, την 3η αγωνιστική, είναι κι αυτό πολύ σημαντικό για μας».

Ο Νίκος Βλαζάκης υπολογίζει συνολικά σε 15 παίκτες του, που είναι οι εξής:
Λαγωνικάκης,  Λεβεντάκης, Βιζυράκης, Κωνσταντουδάκης,  Λάππας, Φράγκος, Σολανάκης, Αυγουστιανάκης, Φωκάς, Χαριτάκης, Πρωτοπαπαδάκης, Μπαριωτάκης, Βλαζάκης, Μαζοκοπάκης και Μαραγκουδάκης.

Συνοδός της αποστολής του Χανιώτικου Ομίλου είναι ο γεν. γραμματέας, Γιώργος Τριανταφυλλίδης.

 

Λευτέρης Αντωνακάκης