Συνελήφθησαν, σήμερα  μεταμεσονύκτιες ώρες, στο Ηράκλειο, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκλήματος της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ηρακλείου, πέντε Ηρακλειώτες (40χρονος, 66χρονος, 41χρονος, 39χρονος και  54χρονος), για διενέργεια και συμμετοχή σε παράνομα τυχερά παίγνια.
 
Ειδικότερα, στο πλαίσιο ελέγχων, που διενεργούνται για την καταπολέμηση του φαινομένου, των παράνομων τυχερών παιγνίων, πραγματοποιήθηκε έλεγχος σε κατάστημα  «καφέ-μπαρ», ιδιοκτησίας 47χρονης ημεδαπής, η οποία απουσίαζε κατά τον έλεγχο και αναζητείται.

Κατά τη διάρκεια του ελέγχου διαπιστώθηκε ο 40χρονος ως υπεύθυνος του καταστήματος να έχει επιτρέψει και να συμμετέχει μαζί με τον 66χρονο, τον 41χρονο, τον  39χρονο και τον 54χρονο, στη διενέργεια και τη διεξαγωγή του απαγορευμένου τυχερού παιγνίου των πεσών (ζάρια), σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο εντός του καταστήματος, οι οποίοι και συνελήφθησαν. 

Σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στους συλληφθέντες και εντός του καταστήματος βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, ένα ζευγάρι κύβοι-ζάρια και το συνολικό χρηματικό ποσό των 6.495 ευρώ ως προερχόμενο από παράνομες δραστηριότητες.

Προανάκριση διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ηρακλείου, ενώ οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου.

 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook