Ο Κύδων έμεινε πιστός στις… κακές συνήθειες και με αρνητικό 3ο δεκάλεπτο ξανά δεν μπόρεσε να κοντράρει περισσότερο τον πρωτοπόρο Πρωτέα Βούλας, που νίκησε 70-45.

Η ομάδα του Κώστα Σδράκα ήταν αρκετά ανταγωνιστική απέναντι στο ισχυρό συγκρότημα του Χανιώτη προπονητή Μάνου Μανουσέλη.

Το επιμέρους 23-11 για τους γηπεδούχους στην τρίτη περίοδο… έγειρε την πλάστιγγα για τα καλά προς την μεριά τους.

Η επίσημη ενημέρωση του Κύδωνα:

Για ακόμα ένα παιχνίδι αποδεικνύεται «καταραμένο» το τρίτο δεκάλεπτο για την ομάδα μπάσκετ του Κύδωνα Χανίων. Παίζοντας εκτός έδρας, απέναντι στον πρωτοπόρο Πρωτέα Βούλας, η ομάδα του Κώστα Σδράκα ήταν εξαιρετικά ανταγωνιστική στο πρώτο ημίχρονο, στο τέλος του οποίου βρέθηκε πίσω στο σκορ με 31-26. Το τρίτο δεκάλεπτο ήταν καθοριστικό για την νίκη (70-45) του Πρωτέα, που με ένα επιμέρους 23-11 «καθάρισε» τον αγώνα.

Ο Κύδωνας Χανίων πλήρωσε, επί της ουσίας, την αστοχία τους στις ελεύθερες βολές και τα λάθη στην άμυνα, στο τρίτο δεκάλεπτο, που σε συνδυασμό με τη μεγάλη ευστοχία των γηπεδούχων, εκτίναξαν τη διαφορά.

Παρά το βαρύ σκορ, η εμφάνιση του Κύδωνα μπορεί να χαρακτηριστεί ως θετική. Στο πρώτο ημίχρονο ήταν κοντά στο σκορ, έχοντας μάλιστα και την πρωτοπορία σε κάποια διαστήματα, ενώ και στο τέταρτο δεκάλεπτο, εάν δεν ήταν άστοχος στις βολές, θα είχε «μαζέψει» το σκορ, απέναντι στους πρωτοπόρους της Γ’ Εθνικής.

Ο Κώστας Σδράκας χρησιμοποίησε όλους τους παίκτες που είχε στη διάθεσή του, ενώ άπαντες στρέφουν το βλέμμα στο προσεχές, εντός έδρας ματς με αντίπαλο τον Έσπερο Λαμίας, που θα γίνει στο κλειστό γυμναστήριο Κλαδισού.

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Δημόπουλος –  Κιουλάφας (Ευστρατίου)

10ΛΕΠΤΑ: 17-14, 31-26 (ΗΜ.), 54-37, 70-45 (ΤΕΛ. ΑΠΟΤ.)

ΠΡΩΤΕΑΣ ΒΟΥΛΑΣ (Μ.Μανουσέλης): Κονδύλης 10 (2), Μόρτζης 6, Λάτσης 8, Παπάδης 5 (1), Εμμανουηλίδης 6, Αθηνιώτης 7 (1), Ζέφσκιλιτς 7, Βαρδαβάς 15, Καλογεριάς, Χάνιας 4, Πεφάνης, Ορλάντο 2.

ΚΥΔΩΝΑΣ ΧΑΝΙΩΝ (Κ.Σδράκας):  Βλαχάκης 4, Υφαντόπουλος, Αλεξίου 9 (1), Ζανιδάκης, Τσαμπάς, Τσαρουχάς 15 (3), Μπερτίδης, Μπαγάκης 11 (2), Κολαρετάκης, Αδοντάκης 5, Λιονάκης 1, Κοντογιάννης.

Φωτογραφίες από τη σελίδα Α.Ε.Ο. Πρωτέας Βούλας 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook