«Ντρέπομαι και λυπάμαι που αφιέρωσα 30 ολόκληρα χρόνια σε αυτό που λέγεται πολιτική», δήλωσε ο πρώην υπουργός της ΝΔ και ανεξάρτητος βουλευτής Χρήστος Μαρκογιαννάκης, αναφερόμενος στις πληροφορίες ότι οι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ θα προτείνουν την παραπομπή του στην προανακριτική επιτροπή για την υπόθεση της Siemens.

Μιλώντας σε ραδιοφωνικό σταθμό, ο κ. Μαρκογιαννάκης υποστήριξε ότι «η αθλιότητα που θα προκύψει σύντομα γύρω από αυτή την ιστορία θα είναι τέτοιου μεγέθους που θα ντρέπονται για πολύ καιρό αυτοί οι οποίοι απεργάζονται αυτή την ιστορία».

«Από ό,τι πιθανολογώ, θα μου βάλουν κάποια πράγματα για τα οποία κατηγορούνται και άλλοι συνάδελφοι μου της ΝΔ. Αυτοί βγαίνουν απ΄έξω τώρα και παραμένω μόνο εγώ. Αλλά, άλλο είναι το θέμα… Το πόρισμα κατατέθηκε Ιανουάριο- γιατί έπρεπε να φτάσει Ιούλιος για να πάρουν αυτή την απόφαση; Γιατί θέλουν να με πάνε εν υποδικία σε εκλογές» διερωτήθηκε.

Ακόμη, έκανε λόγο για συμψηφισμό ΠΑΣΟΚ-ΝΔ και μίλησε με ιδιαίτερα σκληρές εκφράσεις για την επιτροπή: «Θα δείτε ότι αυτή η επιτροπή ήταν επιτροπή συγκάλυψης κλεφτών, απατεώνων, αθλιοτήτων και στοχοποίησης των αθώων… Αυτή η επιτροπή ήταν μια επιτροπή ντροπής και από τώρα θα ακούσετε πολύ σκληρές εκφράσεις, μιλώ για πολιτική ατιμία, μιλώ για αθλιότητα, μιλώ για πολιτική αλητεία».

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook