Με στόχο την άνοδο στην Α2 εθνική κατηγορία ρίχνονται στη «μάχη» οι γυναίκες του Ναυτικού Ομίλου Χανίων από την Παρασκευή (8/7) έως και την Κυριακή (10/7). Το πρώτο μέλημα των κοριτσιών του Μανόλη Φαρμάκη είναι η πρόκριση στην β’ και τελική φάση μέσω της κατάκτησης μίας εκ των δύο πρώτων θέσεων.

Η προετοιμασία έχει κυλήσει σε ικανοποιητικό επίπεδο με την ομάδα γυναικών να δείχνει πανέτοιμη για τους αγώνες που θα γίνουν στο Ιλίσιο κολυμβητήριο και αυτό το έδειξαν και στην κοινή προετοιμασία με την Λάρισα.

Όπως τονίζει ο προπονητής της ομάδας Μανόλης Φαρμάκης: «χωρίς να θέλω να υποτιμήσω τις άλλες ομάδες, νομίζω ότι δεν θ’ αντιμετωπίσουμε λογικά πρόβλημα και θα περάσουμε στη β’ φάση. Θέλουμε πάρα πολύ την άνοδο στην Α2, έτσι ώστε να μπορέσουμε και πάλι να ανεβάσουμε το επίπεδο του τμήματος. Η αλήθεια ότι δεν ξέρουμε πάρα πολλά πράγματα για τις αντιπάλους μας, όμως το θέμα, είναι να παρουσιαστούμε εμείς σωστά. Το ευχάριστο είναι ότι μαζέψαμε όλες τις μεγάλες παίκτριες σχεδόν, όπως είναι η Μυλωνάκη, η Γκέκα και η Φαρμάκη που είχαν απουσιάσει από την κοινή προετοιμασία με τη Λάρισα και οι οποίες θα βοηθήσουν τις μικρότερες που θα είναι μαζί μας στην αποστολή να βελτιωθούν στη νοοτροπία και στο παίξιμο».

Αναλυτικά η αποστολή:
Σοφία Ζανιδάκη, Έλλη Βροντάκη, Ιωάννα Μυλωνάκη, Όλγα Γκέκα, Μαρία Μανωλιουδάκη, Μαρία Φαρμάκη, Εύη Μητράκη, Εμμανουέλα Καπετανάκη, Ραφαέλα Ευφραιμίδου, Αγγελική Κουκουβιτάκη, Μαριάνα Παντελάκη, Καρολίνα Μπεμπλιδάκη, Ελευθερία Κατσουλάκη, Χριστίνα Μπεκρή.

Το πρόγραμμα:
1η αγωνιστική – Παρασκευή (8/7)
19.00: Ηλυσιακός-Υ.Σ. Ρόδου 

20.00: Άγιος Νικόλαος-Ηλιούπολη 

21.00: Αρίων-Ν.Ο. Χανίων

2η αγωνιστική – Σάββατο (9/7)
10.00: Υ.Σ. Ρόδου-Ηλιούπολη

11.00: Ν.Ο. Χανίων-Άγιος Νικόλαος

12.00: Ηλυσιακός-Αρίων 

3η αγωνιστική – Σάββατο (9/7)
19.00: Ηλιούπολη-Ν.Ο. Χανίων

20.00: Αρίων-Υ.Σ. Ρόδου

21.00: Άγιος Νικόλαος-Ηλυσιακός

4η αγωνιστική – Κυριακή (10/7)
09.00: Υ.Σ. Ρόδου-Ν.Ο. Χανίων

10.00: Ηλυσιακός-Ηλιούπολη   

11.00: Αρίων-Άγιος Νικόλαος 

5η αγωνιστική – Κυριακή (10/7)
16.00: Ν.Ο. Χανίων-Ηλυσιακός

17.00: Ηλιούπολη-Αρίων

18.00: Άγιος Νικόλαος-Υ.Σ. Ρόδου

 

Λευτέρης Αντωνακάκης

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook