Τι είναι καλύτερο από ένα σούπερ μόντελ; Δύο σούπερ μόντελς, σκέφτηκαν οι υπεύθυνοι διάσημου περιοδικού και κάλεσαν δύο καλλονές, πρώην αγγέλους της Victoria’s secret να φωτογραφηθούν μαζί!

Η Βραζιλιανά Gisele και η Γερμανίδα Heidi Klum, βάλθηκαν να κάνουν τον ρώσικο αντρικό πληθυσμό να παραληρήσει εν μέσω καλοκαιριού, καθώς έκαναν μια κοινή φωτογράφιση για το τεύχος Ιουλίου-Αυγούστου του αντρικού περιοδικού «GQ», της Ρωσίας!

Στο εξώφυλλο η Klum , με σούπερ σέξι καλοκαιρινή διάθεση, φωτογραφίζεται τόπλες, κρύβοντας με τσαχπινιά το στήθος με τα χέρια της, σε μια κοριτσίστικη πόζα που δείχνει ότι δικαίως θεωρείται ένα από τα κορυφαία μοντέλα παγκοσμίως!
Η 37χρονη Klum, φωτογραφίζεται με ένα μικροσκοπικό μπικίνι και αποδεικνύει περίτρανα ότι- αν και μητέρα 4 παιδιών – εξακολουθεί να ανάβει φωτιές με το καλογυμνασμένο και άψογο σώμα της !
Εντελώς γυμνή φωτογραφίζεται στις μέσα σελίδες του περιοδικού η 32χρονη βραζιλιανά καλλονή Gisele , κρύβοντας όμως εντέχνως τα επίμαχα σημεία της με την κλασική πλέον πόζα «χιαστί».real