Μπορεί στον ΟΦΗ να μην γνωρίζουν ακόμα με πιο τρόπο θα πάρουν την άνοδο για την Σούπερ Λίγκα (μέσω πλέϊ οφ η απευθείας) όμως αυτό που προέκυψε από το διοικητικό συμβούλιο της Πέμπτης είναι ότι στην κρητική ομάδα κάνουν τον προγραμματισμό τους θεωρώντας ότι η ομάδα τους του χρόνου θα αγωνίζεται στη μεγάλη κατηγορία. 
Στο διοικητικό συμβούλιο που έγινε στα γραφεία της ΠΑΕ ΟΦΗ στο Βαρδινογιάννειο Αθλητικό Κέντρο πάρθηκαν αρκετές αποφάσεις οι οποίες ανακοινώθηκαν και μέσω επίσημης ανακοίνωσης της κρητικής ΠΑΕ που αναφέρει τα εξής : 

Α) Στις 3-8-2011 και ώρα 16:00 στο κλειστό γυμναστήριο που είναι στο ΒΑΚ θα πραγματοποιηθεί γενική συνέλευση των μετόχων της ΠΑΕ-ΟΦΗ. 
Τα θέματα που έχουν επιλεγεί για την ημερήσια διάταξη είναι: 
1) Διοικητικός απολογισμός. 
2) Ενημέρωση της διοίκησης στους μετόχους της εταιρείας. 
3) Αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου. 
4) Εκλογές για την ανάδειξη νέας διοίκησης. 
Β) Οι μέτοχοι της εταιρείας που θέλουν να συμμετάσχουν στη Γ.Σ., θα πρέπει 5 εργάσιμες ημέρες πριν από τις 3-8-2011 να καταθέσουν στα γραφεία της ΠΑΕ-ΟΦΗ που είναι στο Βαρδινογιάννειο Αθλητικό Κέντρο και στην οδό Καντάνου δίπλα από την Θύρα 9 του γηπέδου του ΟΦΗ, τους τίτλους των μετοχών που έχουν. 
Γ) Η διοίκηση της ΠΑΕ-ΟΦΗ αποφάσισε να προχωρήσει τις διαδικασίες για την κυκλοφορία των εισιτηρίων διαρκείας για τη περίοδο 2011-2012.

Τα εισιτήρια διαρκείας και το χορηγικό πρόγραμμα. 

Σε ότι έχει να κάνει με τα εισιτήρια διαρκείας αποφασίστηκε να κυκλοφορήσουν μέχρι τα τέλη της άλλης εβδομάδας με κεντρικό σλόγκαν «Σε όποια και αν παίζεις Εθνική» και οι τιμές θα είναι στα ίδια επίπεδα με τα περσινά ειδικά στις θύρες 4,5 αλλά και στην Θύρα 1. Όποιοι φίλαθλοι του ΟΦΗ μάλιστα παραλάβουν μέσα στον Ιούλιο τα εισιτήρια διαρκείας τους θα έχουν και σημαντικές εκπτώσεις σε αυτά. Μάλιστα στην προσπάθεια να δοθεί ιδιαίτερη βαρύτητα στην πώληση των εισιτηρίων διαρκείας παράλληλα με την έκδοση τους θα γίνουν γνωστές και οι τιμές των εισιτηρίων που θα ισχύουν σε κάθε αγώνα της ομάδας για τη νέα αγωνιστική περίοδο έτσι ώστε να γνωρίζει κάθε φίλαθλος τι κέρδος μπορεί να έχει αγοράζοντας το αμπονέ του για τη νέα αγωνιστική περίοδο. 

Όσον αφορά το χορηγικό πλάνο για τη νέα χρονιά θα είναι απόλυτα έτοιμο από την Δευτέρα και οι τιμές θα είναι ανάλογες με αυτές που προβλέπονται για μια ομάδα που αγωνίζεται στη Σούπερ Λίγκα. 

Βελτιωτικές εργασίες στο γήπεδο

Η διαφαινόμενη συμμετοχή του ΟΦΗ στη Σούπερ Λίγκα όπως είναι φυσικό θα αναγκάσει την κρητική ομάδα να προχωρήσει και σε κάποια βελτιωτικά έργα που κρίνονται απαραίτητα προκειμένου το γήπεδο της ομάδας να εκσυγχρονιστεί και να γίνει ένα σύγχρονο γήπεδο. Μάλιστα μέσα στην επόμενη εβδομάδα δεν αποκλείεται κάποιοι άνθρωποι από την ΕΠΟ να έρθουν και να ελέγξουν τις εγκαταστάσεις του γηπέδου «Θεόδωρος Βαρδινογιάννης» και να κάνουν τις προτάσεις τους για τα βελτιωτικά έργα που πρέπει να γίνουν. 

Πάντως στις προθέσεις της κρητικής ΠΑΕ είναι στη Θύρα 6 η οποία μέχρι και φέτος παρέμενε κλειστή η παραχωρούνταν στους φιλάθλους της φιλοξενούμενης ομάδας , να δημιουργηθούν σουίτες. 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook