Η επιμονή του προέδρου του Εργοτέλη Απόστολου Παπουτσάκη στο να ντύσει ξανά στα «κιτρινόμαυρα» έστω και σαν δανεικό τον Βασίλη Κουτσιανικούλη φαίνεται ότι θα γίνει τελικά πραγματικότητα. 
Και αυτό γιατί ο ισχυρός άνδρας της κρητικής ομάδας μετά από τηλεφωνικό ραντεβού που είχε με τον πρόεδρο του ΠΑΟΚ Θοδωρή Ζαγοράκη συμφώνησε για τον δανεισμό του ποδοσφαιριστή στον Εργοτέλη σχεδόν ξημερώματα της Παρασκευής. 
Σε ότι έχει να κάνει με το στόρι της θετικής έκβασης στην υπόθεση του Κουτσιανικούλη σύμφωνα με πληροφορίες ο ΠΑΟΚ συμφώνησε στην παραχώρηση του παίκτη στον Εργοτέλη υπό την μορφή δανεισμού διατηρώντας το 50% των δικαιωμάτων του ποδοσφαιριστή για τα επόμενα δύο χρόνια, και παράλληλα γλιτώνοντας κάποια από τα χρήματα που όφειλε στην κρητική ΠΑΕ από την μετακίνηση του παίκτη πριν από δύο χρόνια από τον Εργοτέλη στον ΠΑΟΚ. 
Λεπτομέρειες για το αν ο Κουτσιανικούλης θα παραχωρηθεί δανεικός για ένα η δύο χρόνια στον Εργοτέλη αναμένονται να γίνουν την Παρασκευή με την επίσημη ανακοίνωση και της επιστροφής του Λαρισαίου μεσοεπιθετικού στην ομάδα που τον ανέδειξε και τον έκανε γνωστό στην ποδοσφαιρική Ελλάδα. 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook