Ο Γιάννης Πλακιωτάκης είχε συνάντηση με τους δημάρχους Γλυφάδας, Αλίμου και Ελληνικού – Αργυρούπολης και αμέσως μετά σε δηλώσεις του κάλεσε τον Αλέξη Τσίπρα να έρθει άμεσα στη Βουλή και να ενημερώσει τα πολιτικά κόμματα και τον ελληνικό λαό για το πώς σχεδιάζει να αντιμετωπίσει το μεταναστευτικό πρόβλημα.

Ο πρόεδρος της ΝΔ χαρακτήρισε γόνιμη τη συζήτηση με τα στελέχη της Τοπικής Αυτοδιοίκησης για το θέμα που έχει προκύψει όσον αφορά στη μεταφορά και εγκατάσταση μεταναστών σε δημόσιους και δημοτικούς χώρους της Αττικής.

Ο κ. Πλακιωτάκης δήλωσε ότι η εικόνα που αποκόμισε είναι ότι η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ και ο πρωθυπουργός δεν έχουν αίσθηση των επιπτώσεων που προκαλεί η ανεύθυνη πολιτική τους στον τόπο και τους πολίτες.

«Ο κ. Τσίπρας με δική του ευθύνη μετέτρεψε ένα ευρωπαϊκό πρόβλημα σε καθαρά ελληνικό. Μη έχοντας κανένα σχέδιο για τη διαχείριση και αντιμετώπιση του προσφυγικού προβλήματος, συνεχίζει τους επικίνδυνους αυτοσχεδιασμούς και μετατρέπει το μεταναστευτικό σε κορυφαίο πρόβλημα της χώρας», ανέφερε ο πρόεδρος της ΝΔ.

Επίσης εξέφρασε τη βαθύτατη ανησυχία μου για την εκτροπή, όπως είπε, της κατάστασης αλλά και τους κινδύνους που ελλοχεύουν σε σχέση με τη δημόσια ασφάλεια και υγιεινή.

«Θεωρώ ότι η στάση του κ. Τσίπρα αλλά και των συνεργατών του, εκτός από ανεύθυνη, είναι και εθνικά επικίνδυνη. Για το λόγο αυτό κρούω τον κώδωνα του κινδύνου», επισήμανε ο κ. Πλακιωτάκης.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook