Οι μέρες περνάνε και είναι κρίσιμες όσον αφορά τη νέα σελίδα στα διοικητικά του ΑΟΧ. Οι πληροφορίες πάντως αναφέρουν προς θετική κατάληξη του θέματος μέχρι την Δευτέρα (11/7), όπου αναμένεται να υπάρξουν εξελίξεις σχετικά με το νέο σχήμα.

Σύμφωνα πάντα με τις πληροφορίες την Παρασκευή (8/7) στις 17.00 στα γραφεία του Α.Ο. Χανιά πρόκειται να γίνει συνάντηση μεταξύ όχι μόνο ανθρώπων της Κίνησης Φίλων ΑΟΧ αλλά και όσων ενδιαφέρονται να ασχοληθούν και να βοηθήσουν το ιστορικό σωματείο των Χανίων.
Μέσα σε αυτά τα άτομα ενδέχεται να είναι και ο Νότης Ψυλλάκης, που από την Πέμπτη (7/7) το FlashNews.gr σας είχε ενημερώσει πως «παίζει» έντονα το ενδεχόμενο να ασχοληθεί ξανά με τα κοινά της ομάδας.

Αυτό που αποτέλεσε το ερέθισμα για κάποια άτομα να δηλώσουν «παρών» και να τεθούν ουσιαστικά στην διάθεση της ομάδας ήταν σύμφωνα με φήμες το γεγονός ότι φαίνεται παίκτες του ΑΟΧ να έχουν συζητήσεις ή να καταλήγουν στον Πλατανιά.
Για αυτόν τον λόγο παρουσιάζεται ένα κλίμα συσπείρωσης με σκοπό να προλάβει η ομάδα να κρατήσει τουλάχιστον ότι παίκτες την ενδιέφεραν και για τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Το σύνθημα θα λέγαμε ότι είναι πλέον όλοι μαζί για το καλό του ΑΟΧ και μέσα από την συνάντηση αυτή που θα υπάρξει εκφράζεται η αισιοδοξία ότι μπορεί να βγει κάτι πολύ ευεργετικό για την ομάδα και κάποιοι παράγοντες να βάλουν πάνω από προσωπικές έριδες το συμφέρον των «μπλε».

Λευτέρης Αντωνακάκης

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook