Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε ο διαγωνισμός Βιτρίνας του Εμπορικού Συλλόγου Ρεθύμνου και φέτος. 

Όπως ανακοινώθηκε απο τον Εμπορικό Σύλλογο “περίπου 20.000 άτομα επισκέφτηκαν την σελίδα μας στο facebook και είδαν την συγκεκριμένη δημοσίευση, έγιναν περισσότερες από 150 κοινοποιήσεις σε άλλα προφίλ και συνολικά ψήφισαν περίπου 2.000 άτομα!!! 

Ο Διαγωνισμός ήταν σε ισχύ από το Σάββατο 11/12/2015 έως την Κυριακή 20/12/2015.

Οι Βιτρίνες που αναδείχτηκαν από την ψηφοφορία στο facebook,  με σειρά κατάταξης είναι :

• 1η    Καλύτερη Βιτρίνα για το 2015 :  Kατάστημα Catwalk (Αρκαδίου 127)

• 2η   Καλύτερη Βιτρίνα για το 2015 :   Ζαχαροπλαστείο Λαγκουβάρδος ( Δρουλίσκου 17)

• 3η Καλύτερη Βιτρίνα για το 2015 : Κατάστημα ZANADU accessories ( Αρκαδίου 133).

Ευχαριστούμε όλα τα καταστήματα που συμμετείχαν στον διαγωνισμό όπως και όλο τον κόσμο που ψήφισε. 

Και λίγα λόγια για το κατάστημα Catwalk, ως επιβράβευση για την πρώτη θέση που κατέλαβε στον διαγωνισμό: 

Το κατάστημα Catwalk έχει μια  λαμπρή  πορεία στην αγορά του Ρεθύμνου από το 2003 μέχρι και σήμερα. Μπαίνοντας στο κατάστημα Catwalk  θα αισθανθείτε αμέσως την θετική ενέργεια  που  πλαισιώνεται από την χαρούμενη διακόσμηση του, από τα ιδιαίτερα  γυναικεία  αξεσουάρ αλλά και την ευγενική και εξυπηρετική διάθεση ιδιοκτητών και εργαζομένων.
Οι ιδιοκτήτες του , Στέλλα και Νωντας  Χατζηδάκη, παρακολουθούν στενά τις  τάσεις   των μεγάλων διεθνών οίκων, διαθέτοντας   πάντα προϊόντα  σύμφωνα με την τελευταία  λέξη της μόδας.
Υποστηρίζει θερμά  Έλληνες  χειροτέχνες και ελληνικές  οικοτεχνίες.  Παράλληλα  κάνει συνεργασίες  με επώνυμες  ελληνικές  ή ξένες εταιρείες. Όλες αυτές οι συνεργασίες εξυπηρετούν στην συνεχή  ανανέωση  των προϊόντων.  
Στο κατάστημα  Catwalk θα βρείτε ότι ταιριάζει στο προσωπικό σας στυλ αλλά και αξεσουάρ ή  στιλιστικές  επιλογές  που δεν είχατε μέχρι τώρα φανταστεί.   Οι fashion lovers είναι φανατικοί  υποστηρικτές   του Catwalk, μη διστάσετε  και εσείς να ζητήσετε να σας κατευθύνουν  με σκοπό να  γίνετε εσείς  το επόμενο fashion  icon.
Ενδεικτικά κάποια από τα  προϊόντα  που θα βρείτε στο Catwalk , είναι  κομψά  φουλάρια, εντυπωσιακά σκουλαρίκια, πρωτότυπα κολιέ, ιδιαίτερα  βραχιόλια  και δαχτυλίδια, στυλάτες  τσάντες, και οτιδήποτε άλλο θα βοηθούσε να μεταμορφώσει  και να απογειώσει το προσωπικό σας  στυλ  . 
Τέλος, αξίζει να σημειωθεί , ότι όλα τα  προϊόντα  έχουν εξαιρετική σχέση ποιότητας – τιμής.  
Το κατάστημα  Catwalk  βρίσκεται στην οδό Αρκαδίου 127.”

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook