Σε ισχύ τίθεται από τη Δευτέρα η νέα λίστα γιατρών συμβεβλημένων με τον ΟΠΑΔ και τον ΟΑΕΕ, οι οποίοι μπορούν να παρέχουν υπηρεσίες πρωτοβάθμιας φροντίδας στους ασφαλισμένους του ΙΚΑ – ΕΤΑΜ.

Σύμφωνα με την νέα αυτή λίστα και σε ότι αφορά στην Κρήτη, στυμπεριλαμβάνονται :

Στο νομό Χανίων 83 γιατροί (Δείτε εδώ ολόκληρο τον κατάλογο με ονόματα διευθύνσεις και τηλέφωνα)

Στο νομό Ηρακλείου 211 γιατροί (Δείτε εδώ ολόκληρο τον κατάλογο με ονόματα διευθύνσεις και τηλέφωνα)

Στο νομό Ρεθύμνου 47 γιατροί (Δείτε εδώ ολόκληρο τον κατάλογο με ονόματα διευθύνσεις και τηλέφωνα)

Στο νομό Λασιθίου 20 γιατροί (Δείτε εδώ ολόκληρο τον κατάλογο με ονόματα διευθύνσεις και τηλέφωνα)

Όσον αφορά τους γιατρούς, οι οποίοι πιστοποιήθηκαν, αλλά δήλωσαν ότι δεν επιθυμούν την ανάρτηση των στοιχείων τους, τα στοιχεία θα γνωστοποιούνται μόνο από τις Μονάδες Υγείας και τα υποκαταστήματα του ΙΚΑ – ΕΤΑΜ.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του ΙΚΑ, η λίστα των γιατρών είναι δυναμική και ενεργός και μπορεί να διευρύνεται στο βαθμό που γιατροί του ΟΠΑΔ και του ΟΑΕΕ έχουν εκφράσει από τις 10 Ιουνίου και μετά, ή θα εκφράσουν στο μέλλον τη βούληση τους για την εθελούσια ένταξή τους στην παραπάνω λίστα.

Μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας πιστοποίησης, τα νέα ονόματα των γιατρών θα αναρτηθούν στη λίστα των συνεργαζόμενων γιατρών με το ΙΚΑ – ΕΤΑΜ, την 1η Σεπτεμβρίου του 2011.

Υπενθυμίζεται πως για τις επισκέψεις των ασφαλισμένων του ΙΚΑ στους εν λόγω γιατρούς ισχύουν πλαφόν ως εξής :

Για τους γιατρούς συμβεβλημένους με ΟΠΑΔ ή ΟΑΕΕ το ανώτατο όριο επισκέψεων ανα μήνα είναι 80 και το ανώτατο όριο των συνταγών 100.

Για τους γιατρούς του ΙΚΑ που είναι συμβεβλημένοι και με ΟΠΑΔ ή ΟΑΕΕ το ανώτατο όριο επισκέψεων ανα μήνα είναι 50 και των συνταγών 65.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook