Την κατάσταση στην οποία βρισκόταν το βράδυ της Δευτέρας ο 55χρονος μητροκτόνος και αυτόχειρας στον Σκινέ του Δήμου Πλατανιά Χανίων, αποκάλυψε η ιατροδικαστική εξέταση της σορού της άτυχης 77χρονης γυναίκας.

Όπως προέκυψε ο 55χρονος χτύπησε περισσότερες από 40φορές με το μαχαίρι που κρατούσε την ηλικιωμένη μητέρα του, η οποία έφερε τραύματα σε όλο το σώμα και στο κεφάλι ακόμη και στην περιοχή της καρδιάς τα οποία ήταν και τα θανατηφόρα.

Όμως εντοπίστηκε και μεγάλη μαχαιριά και στην περιοχή του λαιμού που εκτιμάται πως ο 55χρονος την έκανε αφού η 77χρονη είχε πέσει νεκρή.

Αμέσως μετά και ενώ ήταν σε κατάσταση αμοκ, πήρε μια κυνηγετική καραμπίνα και αυτοπυροβολήθηκε στο κεφάλι βρίσκοντας ακαριαίο θάνατο.

Η κορύφωση της οικογενειακής τραγωδίας επήλθε όταν, σύμφωνα με πληροφορίες, οι δύο κόρες της γυναίκας και αδελφές του 55χρονου, πήγαν στο σπίτι ανησυχώντας γιατί δεν έδιναν σημεία ζωής και βρήκαν τις σορούς τους μέσα σε λίμνες αίματος.

Υπενθυμίζεται πως ο 55χρονος  αντιμετώπιζε σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες, κατά το παρελθόν είχε νοσηλευτεί σε ψυχιατρική κλινική.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook