Για πρώτη φορά, έστω και την τελευταία αγωνιστική, οι Μικτές ομάδες της ΕΠΣ Χανίων κατάφεραν να επικρατήσουν και οι δύο στα παιχνίδια τους, απέναντι στο Ρέθυμνο.

Οι Παίδες ολοκλήρωσαν με εντυπωσιακό τρόπο τη σεζόν νικώντας με 6-2, αλλά έχασαν τον τίτλο στην ισοβαθμία από το Ηράκλειο, ενώ οι Νέοι πανηγύρισαν την πρώτη τους νίκη με 1-0.

Οι Παίδες

Από νωρίς φρόντισαν να βάλουν… τελεία στο ματς οι Παίδες με μπροστάρη τον Κελαϊδή (3 γκολ-2 ασίστ), ενώ ένα γκολ και δύο ασίστ πρόσθεσε ο Δρικάκης και ένα γκολ οι Μαλιχούτης, Κουκάκης. Σταύρου με πέναλτι και Κλειδής μείωσαν την έκταση της ήττας για το Ρέθυμνο

Οι φάσεις του αγώνα
8’ ΓΚΟΛ: Πάσα του Δρικάκη στον Κελαϊδή που με εκπληκτικό σουτ έξω από την περιοχή ανοίγει το σκορ (0-1).
14’ Σουτ του Χνάρη απομακρύνει στη γραμμή ο Μαλιχούτης και στη συνέχεια ο Παπαδομανωλάκης μπλοκάρει το σουτ του Γύπαρη.
15’ ΓΚΟΛ: Κόρνερ του Κελαϊδή η μπάλα περνάει απ’ όλους και ο Μαλιχούτης με πλασέ τη στέλνει στα δίχτυα (0-2).
18’ ΓΚΟΛ: Ωραία ατομική προσπάθεια του Φασαράκη και κάθετη πάσα στον Δρικάκη, που με ιδανικό πλασέ κάνει το 0-3.
24’ ΓΚΟΛ: Ο Κελαϊδής κερδίζει την μπάλα από τον Ανωμεριανάκη και με σουτ σκοράρει για το 0-4.
32’ Ο Φραγγεδάκης πασάρει στον Καραταράκη το σουτ του οποίου αποκρούει ο Ανωμεριανάκης.
38’ Σουτ του Δρικάκη αποκρούει σε κόρνερ ο Ανωμεριανάκης.
45’ ΓΚΟΛ: Σέντρα-σουτ του Κελαϊδή ο Κουκάκης στην πορεία της μπάλας με πλασέ τη στέλνει στα δίχτυα (0-5).
54’ ΓΚΟΛ: Ο Κελαϊδής συνεργάζεται ιδανικά με τον Δρικάκη και με ασύλληπτο σουτ κάνει το 0-6 με το τρίτο του προσωπικό γκολ.
61’ ΓΚΟΛ: Ο Σταύρου με πέναλτι που κέρδισε ο Νικηφόρος μειώνει σε 1-6.
63’ Μπαλιά του Π.-Ε. Πολυχρονάκη στον Καραταράκη που από πλάγια θέση με σουτ στέλνει την μπάλα στο δοκάρι.
76’ ΓΚΟΛ: Φάουλ του Γύπαρη ο Νικηφόρος κάνει το γύρισμα πριν η μπάλα περάσει την τελική γραμμή και ο Κλειδής σκοράρει σε κενή εστία για το τελικό 2-6.

Διαιτητής: Βοσκάκης
Βοηθοί: Ι. Παπαδάκης-Μαυρεδάκης

Ε.Π.Σ. Ρεθύμνου (Θεόφιλος Αποστολάκης): Ανωμεριανάκης, Τσόλας, Βροντάκης (41’ Λιονής), Καραπιδάκης, Σταύρου (67’ Σπυριδάκης), Μανωλιούδης (41’ Βάρδας), Σαββάκης (41’ Κώτσιος, 67’ λ.τρ. Κουκλάκης), Κλειδής, Χνάρης, Γύπαρης, Νικηφόρος.

Ε.Π.Σ. Χανίων (Νίκος Βοζινάκης): Παπαδομανωλάκης (50’ Καλαμαρίδης), Αλιφιεράκης, Μαλιχούτης, Ι. του Εμμ. Φασαράκης, Κούτας (71’ λ.τρ. Φιλιππάκης), Φραγγεδάκης (50’ Μαρκαντωνάκης), Κουκάκης, Μαλαμάς, Καραταράκης (71’ Βοτζάκης), Δρικάκης, Κελαϊδής (54’ Π.-Ε. Πολυχρονάκης).

Στον πάγκο ήταν και οι Χρ.-Λ. Πολυχρονάκης, Μπαγετάκος

Οι Νέοι

Το γκολ του αρχηγού Μάρκου Γιαπιντζάκη στο 79’ χάρισε στα Χανιά την πρώτη τους νίκη στην κατηγορία Νέων με 1-0 απέναντι στο Ρέθυμνο, στο γήπεδο Ατσιποπούλου.

Από μία αποβολή είχε κάθε ομάδα με δεύτερη κίτρινη (27’ Λαγουδάκης-58’ Γκογκολάκης), σε ένα αρκετά δυνατό παιχνίδι με λιγοστές φάσεις μπροστά από τις δύο εστίες.

Οι φάσεις του αγώνα
3’ Σουτ του Μαρκετάκη μπλόκαρε ο Κανακάκης.
34’ Σουτ του Μακρυδάκη άουτ.
39’ Σουτ του Καραγιώργη μπλοκάρει με δεύτερη προσπάθεια ο Ανδρεαδάκης.
79’ ΓΚΟΛ: Ωραία μπαλιά του Μυκωνιάτη στην πλάτη της άμυνας για τον Χατζημαρινάκη που προλαβαίνει στην έξοδο τον Κανακάκη και “σπάει” την μπάλα στον Γιαπιντζάκη, ο οποίος σκόραρε σε κενή εστία.

Διαιτητής: Σταυρουλάκης
Βοηθοί: Ι. Παπαδάκης-Μαυρεδάκης

Ε.Π.Σ. Ρεθύμνου (Θεόφιλος Αποστολάκης): Κανακάκης, Βιολάκης, Ουρανός, Βαμβακάς (82’ Ξηράκης), Βαβουράκης, Καλογεράκης, Καραγιώργης, Μακρυδάκης (80’ Κωστάκης), Λαγουδάκης, Κουτάντος, Πρινιανάκης.

Ε.Π.Σ. Χανίων (Νίκος Βοζινάκης): Ανδρεαδάκης, Μυκωνιάτης, Γραμόζης, Ματζοράκης, Βέρδος, Ανωμεριανάκης (51’ Μωραϊτάκης), Γιαπιντζάκης, Πανάγος, Μαρκετάκης (54’ Ζουμαδάκης, 89’ Δρικάκης), Χατζημαρινάκης, Γκογκολάκης.

Στον πάγκο ήταν και οι Τσαγκάρης, Γιουσέφ, Νικολακάκης, Σκορδύλης.

 

 

 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook