Το Συνέδριο Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Υπολογιστών, αποτελεί το μεγαλύτερο συνέδριο του κλάδου Πανελληνίως.

Ειδικότερα, στο τελευταίο συνέδριο στην Πάτρα (Σ.Φ.Η.Μ.Μ.Υ. 8) πήραν μέρος 1600 φοιτητές. Απευθύνεται σε φοιτητές και ακαδημαϊκούς που έχουν ενδιαφέρον στον τομέα της Ηλεκτρολογίας, της Ηλεκτρονικής και της Πληροφορικής και κυρίως στις τελευταίες εξελίξεις σε τεχνολογίες και εφαρμογές.

Το Συνέδριο 

Καθηγητές από όλη την Ελλάδα θα δώσουν ομιλίες και προπτυχιακοί και μεταπτυχιακοί φοιτητές θα παρουσιάσουν τις εργασίες τους, σε ένα τριήμερο γεμάτο workshops, διαδραστικές παρουσιάσεις και διαγωνισμούς.

Διεξαγωγή

Το Σ.Φ.Η.Μ.Μ.Υ. 9 θα γίνει για φέτος 22-24 Απριλίου στα Χανιά. Είναι η πρώτη φορά που το συνέδριο φιλοξενείται από την νεοσύστατη οργανωτική ομάδα του Πολυτεχνείου Κρήτης.

Η συμμετοχή στο Σ.Φ.Η.Μ.Μ.Υ. 9 είναι δωρεάν. Επίσης κατόπιν συνεννόησης με μέσα μεταφοράς (ΚΤΕΛ, πλοία) και ξενοδοχεία θα υπάρχει έκπτωση σε εγγεγραμμένους συνέδρους, με την επίδειξη του πιστοποιητικού. PreΣΦΗΜΜΥ Ένα μήνα πριν το Σ.Φ.Η.Μ.Μ.Υ. 9 στην Ελλάδα θα προηγηθεί το PreΣΦΗΜΜΥ. Πρόκειται για έναν διαγωνισμό hackathon, όπου ομάδες από όλα τα πανεπιστήμια της Ελλάδας θα κληθούν να παρουσιάσουν ένα project στα πλαίσια ενός γενικού επιστημονικού πεδίου, διεκδικώντας βραβεία τεχνολογίας. Οι καλύτερες εργασίες θα παρουσιαστούν ζωντανά στο συνέδριο.

 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook