Ακόμα μία επιτυχημένη Επιμορφωτική Ημερίδα πραγματοποίησε ο Σύνδεσμος Προπονητών Ποδοσφαίρου Ν. Χανίων “Ο Παγκρήτιος”, την Κυριακή (27/12) στα γραφεία της ΕΠΣΧ.

Οι συμμετέχοντες παρακολούθησαν με μεγάλο ενδιαφέρον τις εισηγήσεις του Λεωνίδα Παπαδάκη, Κώστα Παγανιά και Παναγιώτη Γιαννακάκη.

Η Ημερίδα ξεκίνησε με την ομιλία του προπονητή τερματοφυλάκων του Πλατανιά Κ. Παγανιά που αναφέρθηκε στο εβδομαδιαίο πρόγραμμα προπόνησης των τερματοφυλάκων και έδειξε ασκήσεις για τη βελτίωση της ταχύτητας αντίδρασης.

Στη συνέχεια ο πρόεδρος του Συνδέσμου Διαιτητών Ποδοσφαίρου Χανίων και μέλος της ΕΔ/ΕΠΣΧ Π. Γιαννακάκης ανέλυσε τις τροποποιήσεις των κανονισμών για το οφσάιντ και το πέναλτι, για να ολοκληρωθεί η Ημερίδα με την εισήγηση του Λεωνίδα Παπαδάκη.

Ο προπονητής φυσικής κατάστασης του Πλατανιά (MSc  προπονητής Φυσικής Κατάστασης ποδοσφαίρου – καθηγητής Φυσικής Αγωγής – Κάτοχος Διπλώματος UEFA A’) καθήλωσε το ακροατήριο με την ανάλυσή του στο κομμάτι της προπόνησης ειδικής αντοχής στο σύγχρονο ποδόσφαιρο.

Την Ημερίδα παρακολούθησε ο… οικοδεσπότης πρόεδρος της ΕΠΣ Χανίων Γιώργος Βούρβαχης και αρκετά μέλη του Δ.Σ. της Ένωσης.

Στον κ. Βούρβαχη, όπως και στους τρεις εισηγητές ο Σύνδεσμος Προπονητών απένειμε από μία τιμητική πλακέτα.

Εκ μέρους του Συνδέσμου συντόνισαν και χαιρέτησαν την Ημερίδα οι Δημήτρης Ανθούσης, Γιώργος Μπονατάκης και Μανώλης Μπασιάς, ενώ χαιρετισμό απηύθυνε και ο Γενικός Γραμματέας της Ομοσπονδίας Προπονητών Ποδοσφαίρου Ελλάδας Βαγγέλης Πρόκος.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook