Την συγκίνηση σκόρπισε χθες το βράδυ η Μελίτα, ένα μικρό κορίτσι, που όπως αποκαλύφθηκε στην λήξη της διοργάνωσης του Santa Run, στο 1ο Γυμνάσιο Χανίων έκανε μια πράξη ανθρωπιάς και αλληλεγγύης.

Ζήτησε απο τους γονείς της, τα χρήματα που συγκέντρωσε απο τα κάλαντα των Χριστουγέννων να δοθούν για τα φτωχά και ανήμπορα παιδιά των Χανίων.

Έτσι οι διοργανωτές της έδωσαν και το δώρο που είχε ζητήσει απο τον Άγιο Βασίλη..

 

Χαρακτηριστικό το κείμενο του Γιώργου Νικολακάκη

“Είναι κάποιες φορές που μια απλή κίνηση προκαλεί συγκίνηση αλλά η επτάχρονη Μελίτα προχώρησε ακόμα παρακάτω συγκινώντας με την καλή πράξη της και φυσικά επιβραβεύτηκε για αυτό. 

Η μικρή φέτος την παραμονή των Χριστουγέννων είπε τα κάλαντα και μετά ζήτησε απ´τους γονείς της να πάει στο σπίτι του Santa run Chania και να δώσει όλα όσα μάζεψε για τα ανήμπορα παιδάκια της πόλης των Χανίων.

Ο άγιος Βασίλης έστειλε απόψε στην Μελίτα το δώρο που είχε ζητήσει , γιατί το γλυκό κορίτσι έδωσε ένα μάθημα ανθρωπιάς σε όλους για φέτος.

Σημασία έχει να σκέφτεσαι τον συνάνθρωπο σου και όχι μόνο την καλοπέραση σου.
 
Η συγκινητικότερη στιγμή της φετινής γιορτής του Santa run Chania, ήταν για μένα η Μελίτα που βροντοφώναξε χρονιά πολλά και ότι το έκανε απλά για τα παιδάκια.

Αγαπάμε Μελίτα , και θα θέλαμε όλα τα παιδιά (σαν καθρέπτες της ανατροφής των γονιών τους) και κατά συνέπεια και όλοι οι μεγάλοι να είναι τόσο δοτικοί.

Και ευτυχώς στην πόλη μας η αγάπη περισσεύει…”

 

 

Η μικρή Μελιτα έδωσε ολα τα χρήματα απο τα κάλαντα για να βοηθήσει τα παιδάκια ! Το #santarunchania την τίμησε με το μοναδικό Νο 001 και ο Άγιος Βασίλης της έφερε το δώρο που του ζήτησε για τις γιορτές ! Η Μελιτα μας συγκίνησε όλους με την πράξη της. δείτε το βίντεο

Δημοσιεύτηκε από Neatv Gr στις Κυριακή, 27 Δεκεμβρίου 2015

Φωτο: aera.gr

Tags:

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook