Τα πάντα είναι έτοιμα για την μεγάλη διοργάνωση του «Master Ρεθύμνου» για το Πανελλήνιο Σιρκουί Beach Volley Που θα διεξαχθεί από σήμερα μέχρι και την Κυριακή στην παραλία του Ρεθύμνου.

Πρόκειται για τον 3ο σταθμό του Πανελλήνιου Σιρκουί που διοργανώνει η ΕΟΠΕ με συνδιοργανωτή τον Δήμο Ρεθύμνου και θα λάβει χώρα στην παραλία κάτω από το Haagen-Dazs. Πέρα από τους διοργανωτές σημαντική είναι η συμβολή για να τελεστεί μια άρτια διοργάνωση των ιδιοκτητών του café Haagen-Dazs, Γιώργου Ξενίδη και Βαγγέλη Μπικάκη, για μια διοργάνωση η οποία προβάλει πάρα πολύ την πόλη του Ρεθύμνου.

Έκδηλη ήταν η χαρά και η ικανοποίηση από τους διοργανωτές του «Master Ρεθύμνου 2011», που το Πανελλήνιο σιρκουί επιστρέφει μετά από πολλά χρόνια στην πόλη της Κρήτης. Αυτό εξέφρασαν τόσο ο εκπρόσωπος του Δήμου Ρεθύμνου, της ΕΟΠΕ, όσο και οι αθλητές που φιλοξενήθηκαν στην συνέντευξη τύπου που πραγματοποιήθηκε την χθες το μεσημέρι στο Δημαρχείο Ρεθύμνου.

Το Beach Volley και τουρνουά του Πανελληνίου Σιρκουί επιστρέφει στην πόλη του Ρεθύμνου μετά από εννιά χρόνια, αν και πριν από δύο χρόνια έγινε ένα «Master» στην παραλία της Αγίας Γαλήνης. Γεγονός ήταν πως οι αθλητές που παραβρέθηκαν στην συνέντευξη τύπου και προέρχονται από την πόλη, εξέφρασαν την χαρά και την ικανοποίηση τους που επιστρέφει μία τόσο μεγάλη διοργάνωση στο Ρέθυμνο.

ΤΡΟΠΟΣ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ ΤΟΥ "MASTER ΡΕΘΥΜΝΟΥ 2011"

Αυτές τις τρεις ημέρες το Ρέθυμνο αναμένεται να γίνει το κέντρο του Beach Volley στην Ελλάδα με την παρουσία των κορυφαίων αθλητών της χώρας και όχι μόνο. Από τους άνδρες ξεχωρίζει η παρουσία των Μπιλήρη/Ξενάκη και Ζουπάνη/Κοτσιλιάνου που προπορεύονται στην βαθμολογία μετά από τα δύο πρώτα τουρνουά σε Αίγινα και Αττική.
Στις γυναίκες, στην κορυφή της βαθμολογίας είναι το ζευγάρι των Κυπρίων Αγγελοπούλου/Κωνσταντίνου και ακολουθεί κατά πόδας αυτό των Δηλαβέρη/Νικολαΐδου.

Συνολικά στο τουρνουά μέχρι στιγμής έχουν δηλώσει συμμετοχή 22 ζευγάρια στους άνδρες, από τους οποίους οι 8 είναι ήδη στο κυρίως ταμπλό και οι υπόλοιποι 14, θα διεκδικήσουν τα 4 εισιτήρια που απομένουν. Στις γυναίκες έχουν δηλώσει συμμετοχή 15 ομάδες, εκ των οποίων οι 6 είναι στο κυρίως ταμπλό των αγώνων και οι υπόλοιπες εννιά θα διεκδικήσουν τις δύο θέσεις που απομένουν.

Τα προκριματικά ξεκινούν την Παρασκευή το πρωί, στις 10.00 για τους άνδρες και στις 12.00 για τις γυναίκες και θα ολοκληρωθούν ως αργά το απόγευμα. Το Σαββατοκύριακο θα διεξαχθούν οι αγώνες του κυρίως ταμπλό, με ώρα έναρξης στις 10.00 το πρωί και τι δύο ημέρες, που στους μεν άνδρες θα βρίσκονται 12 ζευγάρια, στις δε γυναίκες 8.

Οι τελικοί είναι προγραμματισμένοι να διεξαχθούν την Κυριακή. Ο τελικός των γυναικών θα διεξαχθεί στις 17.00 το απόγευμα και των ανδρών στις 18.00 και αμέσως μετά θα ακολουθήσουν οι απονομές και η τελετή λήξης.

ΜΑΘΙΟΥΔΑΚΗΣ: "ΜΙΑ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΠΟΥ ΤΙΜΑ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΜΑΣ"

Τον Δήμο Ρεθύμνου, στη συνέντευξη τύπου εκπροσώπησε ο Υπεύθυνος Αθλητισμός κ. Ξενοφώντας Μαθιουδάκης, λόγω απουσίας εκτός Κρήτης του Δημάρχου κ. Γιώργου Μαρινάκη. Ο κ. Μαθιουδάκης καλωσόρισε τους αθλητές, ευχαρίστησε την Ομοσπονδία για την ανάθεση της διοργάνωσης στο Δήμο Ρεθύμνου και διαβεβαίωσε ότι το Ρέθυμνο είναι στην διάθεση της ΕΟΠΕ, για την ανάληψη διοργανώσεων και τα επόμενα χρόνια.

«Θα ήθελα εκ μέρους του Δήμου Ρεθύμνου να σας καλωσορίσω, στο «Master Ρεθύμνου 2011», που μετά από πολλά χρόνια επιστρέφει με χαρά στην πόλη μας. Είναι μια διοργάνωση, η οποία τιμά την πόλη μας και έχει μεγάλη συμμετοχή. Να ευχηθώ στους αθλητές καλή διαμονή και καλούς αγώνες.

Επίσης, θα ήθελα από καρδιάς να ευχαριστήσω την Ελληνική Ομοσπονδία Πετοσφαίρισης για την ανάθεση της διοργάνωσης στο δήμο μας και να τη βεβαιώσουμε ότι είμαστε στην διάθεση της και για τις επόμενες χρονιές ή οποιαδήποτε στιγμή, να ξανακάνουμε και την ίδια διοργάνωση και ανάλογες διοργανώσεις αυτού του επιπέδου».

ΨΑΡΟΥΔΑΚΗΣ: "ΤΟ ΡΕΘΥΜΝΟ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΡΩΤΕΣ ΠΟΛΕΙΣ ΠΟΥ ΑΓΑΠΗΣΕ ΤΟ BEACH VOLLEY"

Από την δική του πλευρά, ο Β’ Αντιπρόεδρος του Δ.Σ. της Ε.Ο.ΠΕ., κ. Κώστας Ψαρουδάκης, που εκπροσώπησε την Ομοσπονδία τόνισε στον δικό του χαιρετισμό:

«Εκ μέρους της ΕΟΠΕ, θα ήθελα να σας καλωσορίσω στην πόλη μου, σε μια διοργάνωση που είναι από τις πιο φημισμένες σε όλη την Ελλάδα και όχι μόνο. Στο «Master 2011», όπου το 3ο Πανελλήνιο σιρκουί γίνεται στο Ρέθυμνο. Μετά από δέκα σχεδόν χρόνια αυτή η υψηλού επιπέδου διοργάνωση, επιστρέφει στις δικές μας παραλίες. Όπως καταλαβαίνεται είμαστε από τις πόλεις που από την πρώτη στιγμή αγκάλιασε τα τουρνουά beach volley.

Ως νέα διοίκηση της ΕΟΠΕ, έχουμε ως στόχο να προβάλουμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο το συγκεκριμένο event. Καλωσορίζω όλους τους αθλητές που έρχονται από την Ελλάδα και όχι μόνο και πιστεύω οι αγώνες να είναι ανταγωνιστικοί και να περάσουν όλοι καλά. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Δήμο Ρεθύμνου, που είναι συνδιοργανωτής, καθώς και το μεγάλο χορηγό μας την Lipton Ice Tea, που είναι πάντα μαζί μας τα τελευταία χρόνια και εκτιμούμε και τα επόμενα».

ΠΟΛΥ ΧΑΡΟΥΜΕΝΟΙ ΟΙ ΑΘΛΗΤΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΑΓΩΝΙΣΤΟΥΝ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΤΟΥΣ

Στο πάνελ βρέθηκαν δύο αθλητές και μία αθλήτρια που συμμετέχουν στο κυρίως ταμπλό ανδρών και γυναικών του «Master Ρεθύμνου 2011». Η Ελένη Σμπυράκη (με παρτενέρ την Μαριλύ Βροντάκη), αλλά και το ζευγάρι των πρωταθλητών εφήβων παλιότερα Γιώργου Λαδάκη και Μανόλη Χνάρη. Ο Χνάρης μάλιστα μαζί με τον παρτενέρ του τα προηγούμενα χρόνια Θάνο Μαρούλη, είναι οι μοναδικοί που έχουν κατακτήσει πρωταθλήματα Ελλάδας Παμπαίδων, Παίδων και Εφήβων και τους λείπει μόνο ο τίτλος των Ανδρών.

Ελένη Σμπυράκη: «Είμαι πολύ χαρούμενη που μαζί με την συμπαίκτρια μου, τη Μαριλύ Βροντάκη, η οποία απουσιάζει σήμερα, θα συμμετάσχουμε σε μια τόσο μεγάλη διοργάνωση. Είμαι πολύ υπερήφανη που γίνεται στην πόλη μου. Στόχος μας είναι να το ευχαριστηθούμε, να αποκτήσουμε όσο περισσότερες εμπειρίες μπορούμε δίπλα σε αυτούς τους κορυφαίους αθλητές που θα έρθουν στην πόλη μας. Ελπίζω να είναι μια όμορφη διοργάνωση και να επαναληφθεί τα επόμενα χρόνια».

Γιώργος Λαδάκης: «Θα ήθελα να ευχαριστήσω το Δήμο Ρεθύμνου και την ΕΟΠΕ, που μας δίνει τη δυνατότητα να παίξουμε σε ένα ταμπλό ανδρών «Master 2011» μαζί με τον συμπαίκτη μου Μανόλη Χνάρη. Είμαι χαρούμενος που μετά από τόσα χρόνια, θα ξανά αγωνιστώ μαζί με τους καλύτερους αθλητές στην Ελλάδα. Θα προσπαθήσουμε να συλλέξουμε όσες περισσότερες εμπειρίες μπορούμε».

Μανόλης Χνάρης: «Θα ήθελα να καλέσω το Ρεθυμνιώτικο κόσμο να υποστηρίξει αυτό το τουρνουά, διότι είναι μια πολύ μεγάλη διοργάνωση και χρειάζεται τη στήριξη όλων. Είναι μια καλή ευκαιρία για όλους να κατέβουν στην παραλία, να δουν παιχνίδια υψηλού επιπέδου και να βοηθήσουν τους αθλητές να αποδώσουν το μέγιστο. Είμαι και εγώ πολύ χαρούμενος που θα συμμετάσχω με το συμπαίκτη μου. Είναι μια μεγάλη ευκαιρία για εμάς. Θα προσπαθήσουμε για όλους που μας έχουν βοηθήσει, να αποδώσουμε όσο καλύτερα γίνεται.

Σε τόσο υψηλού επιπέδου διοργανώσεις, πάντα πηγαίνεις για το κάτι παραπάνω. Σίγουρα αγωνιζόμαστε με την αφρόκρεμα της Ελλάδας, αλλά κάθε παιχνίδι για εμάς είναι μια ευκαιρία να ανέβουμε επίπεδο. Με αυτούς τους αθλητές αντιπάλους είναι ότι καλύτερο».

ΟΙ ΛΙΣΤΕΣ ΤΩΝ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΩΝ ΟΜΑΔΩΝ

ΑΝΔΡΕΣ

ΟΜΑΔΑ ΑΘΛ. 1 ΑΘΛ. 2 ΣΥΝ. ΒΑΘΜΩΝ

Entry List Κυρίως Ταμπλώ

Μπιλλήρης Φερνάντο / Ξενάκης Μάνος 460 460 920
Ζουπάνης Νίκος / Κοτσιλιάνος Γιώργος 400 400 800
Μανιόπουλος Δημήτρης / Ρουμελιωτάκης Γιάννης 340 340 680
Κουζούνης Παύλος / Παπαδημητρίου Θόδωρος 310 310 620
Μούρτζιος Παναγιώτης / Νιώπας Δημήτρης 280 280 560
Κωστακόπουλος Νίκος / Μαυράκης Παναγιώτης 220 220 440
Ζωλασταθιάδης Ηλίας / Χαριτωνίδης Γιάννης 80 80 160 (WC)
Λαδάκης Γιώργος / Χνάρης Μανώλης 50 50 100 (PWC)
Entry List Προκριματικών (Προκρίνονται 4 ομάδες)
Τσαλικιάν Ατάμ / Τσαλικιάν Μιράν 190 190 380
Κοτζαμπάσης Κώστας / Κοτζαμπάσης Μιχάλης 190 190 380
Αργυρακάκης Κώστας / Γκόρτσανιουκ Ανδρέας 130 130 260
Λαμπρινός Μιχάλης / Σακόγλου Χάρης 30 200 230
Αριστόπουλος Αλέξανδρος / Πολυχρονιάδης Αλέξανδρος 100 100 200
Αποστόλου Δημήτρης (CYP) / Ευσταθίου Κωνσταντίνος (CYP) 80 80 160
Αργυρόπουλος Γιώργος / Μπαλοδήμος Βίκτωρας 80 80 160
Σπίγγος Διονύσης / Φουστέρης Μανώλης 80 80 160
Κόρμπος Γιάννης / Πανούσος Θανάσης 60 60 120
Μαμάης Γιάννης / Ποθητάκης Κώστας 110 0 110
Μεσσάλας Αλέξανδρος / Παπαβασιλείου Άκης 50 50 100
Βασιλάκος Κωνσταντίνος / Γεωργακόπουλος Νεκτάριος 0 0 0
Μονιάκης Γεώργιος / Φυντριλάκης Ευάγγελος 0 0 0
Μαγριπλής Αχιλλέας / Μουντράκης Γιώργος 0 0 0

ΓΥΝΑΙΚΕΣ

ΟΜΑΔΑ ΑΘΛ. 1 ΑΘΛ. 2 ΣΥΝ. ΒΑΘΜΩΝ

Entry List Κυρίως Ταμπλώ

Αγγελοπούλου Μαριώτα (CYP) / Κωνσταντίνου Μανωλίνα (CYP) 460 460 920
Δηλαβέρη Αθηνά / Νικολαϊδου Κατερίνα 370 370 740
Merdicka Gabi (GBR) / Παπαγεωργίου Φένια 340 340 680
Παπαδάκη Μαρία / Φωτεινού Άννα 340 340 680
Μαγγανάρη Μαρι-Κρίστα / Μεθενίτη Πηγή - Άννα 310 310 620
Βροντάκη Μαρία / Σμπυράκη Ελένη 50 50 100 PWC
EntryList Προκριματικών (Προκρίνονται 2 ομάδες)
Γκότζη Μιμή / Νάστου Ντίντα 250 250 500
Κυρανάκου Γεωργία / Χριστοφόρου Θέλμα (CYP) 220 220 440
Σούλη Παρασκεύη / Σούλη Σωτηρία - Παναγιώτα 130 130 260
Θεολόγου Αργυρώ / Πασιαλή Χριστίνα 0 250 250
Βλασερού Παναγιώτα / Κουρέλλου Ευαγγελία 80 80 160
Λιάκου Βάσω / Νικολακοπούλου Δήμητρα 80 80 160
Δαφνά Αγγελική / Μπεληγιάννη Σύνθια 50 50 100
Κιλιτζιράκη Μαρία / Παρασκάκη Γεωργία 0 0 0
Χατζάκη Ελεάννα / Χατζάκη Ραφαέλλα 0 0 0

goodnet.gr