Ο Υφυπουργός Πολιτισμού & Αθλητισμού Σταύρος Κοντονής πήρε την απόφαση για παράταση του χρόνου εφαρμογής της Κάρτας Φιλάθλου, που θα τεθεί σε ισχύ από 1 Μαρτίου.

Μέσω ανακοίνωσης ο Πλατανιάς γνωστοποιεί την απόφαση του κ. Κοντονή.

Αναλυτικά: 

Η ΠΑΕ Πλατανιάς γνωστοποιεί τη σημερινή απόφαση του Υφυπουργού Πολιτισμού και Αθλητισμού κ. Σταύρου Κοντονή για την παράταση του χρόνου εφαρμογής της κάρτας φιλάθλου, η οποία θα ισχύσει από την 1η Μαρτίου του 2016.
Γνωρίζοντας ότι αρκετοί φίλοι της ομάδας μας, έσπευσαν να εκδώσουν την Κάρτα Φιλάθλου με γνώμονα την καλύτερη εξυπηρέτηση τους εν όψει των κρίσιμων εντός έδρας αγώνων που ακολουθούν, η ΠΑΕ Πλατανιάς τονίζει ότι η διαδικασία έκδοσης παραμένει η ίδια  όπως είχε ανακοινωθεί στο επίσημο site και πως δεν φέρει καμία ευθύνη για την αλλαγή στην ημερομηνία έναρξης του συγκεκριμένου μέτρου.
Ακολουθεί το δελτίο Τύπου του Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού για την παράσταση στην Κάρτα Φιλάθλου.

“ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ
ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ
ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

Αθήνα, 29 Δεκεμβρίου 2015

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Εκδόθηκε σήμερα στο ΦΕΚ (2868Β/29-12-2015) η απόφαση του Υφυπουργού Πολιτισμού και Αθλητισμού κ. Σταύρου Κοντονή για την παράταση του χρόνου εφαρμογής της κάρτας φιλάθλου.
Η παράταση κρίθηκε αναγκαία μετά τη γνωμοδότηση της Αρχής Προσωπικών Δεδομένων, που έγινε δεκτή με απόλυτη ικανοποίηση από το Υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού στο πλαίσιο που αφορά τα εισηγητικά υπομνήματά του, και βάσει της οποίας απαιτείται επιπλέον ένα μικρό χρονικό διάστημα για να γίνουν οι απαραίτητες νομοθετικές τροποποιήσεις εκ μέρους του Υπουργείου Δικαιοσύνης. Η εφαρμογή της κάρτας φιλάθλου θα ξεκινήσει την 1η Μαρτίου 2016”.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook