Πριν λίγες ημέρες, στις εγκαταστάσεις του Ναυταθλητικού Κέντρου, το τμήμα Κανόε Καγιάκ του Ναυτικού Ομίλου Χανίων πραγματοποίησε τη Χριστουγεννιάτικη γιορτή του.

Η γιορτή στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία, ενώ άξιο αναφοράς είναι το γεγονός ότι η ομάδα Κανόε Καγιάκ του ΝΟΧ συμμετείχε στη φιλανθρωπική εκδήλωση Santa Run, την περασμένη Κυριακή (27/12).

Η επίσημη ενημέρωση του ΝΟΧ αναφέρει τα εξής:

Με επιτυχία για το τμήμα Κανόε Καγιάκ του Ναυτικού Ομίλου Χανίων στέφθηκε η χριστουγεννιάτικη γιορτή που πραγματοποιήθηκε πριν από λίγες μέρες στις εγκαταστάσεις του Ναυταθλητικού Κέντρου Σούδας.

Εκ μέρους της διοίκησης μάλιστα του ΝΟΧ, βρέθηκε η Πρόεδρος, Χαρούλα-Πράπα Μυλωνάκη η οποία εξέφρασε τις ευχές της προς τους αθλητές του Τμήματος για υγεία και αγωνιστικές επιτυχίες το νέο έτος.

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης, το σημαντικό γεγονός δεν ήταν άλλο από το ότι συγκεντρώθηκαν τρόφιμα τα οποία δόθηκαν στο Χαμόγελο Του Παιδιού. Επίσης οι γονείς προσέφεραν εδέσματα στα παιδιά, αρκετά από τα οποία ντύθηκαν Αη Βασίληδες.

Να σημειωθεί τέλος ότι η ομάδα Κανόε Καγιάκ του ΝΟΧ συμμετείχε στην φιλανθρωπική εκδήλωση Santa Run που διοργανώθηκε την Κυριακή 27 Δεκεμβρίου στα Χανιά με μεγάλη επιτυχία.

 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook