Η ιαπωνική εταιρεία ανακοίνωσε το πλάνο που θα ακολουθήσει για τα επόμενα χρόνια. Ονομάζεται ‘Motion-V’ και εκτός των άλλων, περιλαμβάνει την παρουσίαση 4 συνολικά νέων οχημάτων, εκ των οποίων το ένα είναι υβριδικό. Παράλληλα, μέσα από αυτό το πλάνο, δημοσίευσε και τους στόχους της για το μέλλον.

To πρόγραμμα ‘Motion-V’ περιλαμβάνει τρία νέα μοντέλα έως το 2016, και ένα υβριδικό. Την άνοιξη του 2012 η εταιρεία θα παρουσιάσει το πολυαναμενόμενο κουπέ (που αναμένουμε και από την Toyota), καθώς και ένα νέο μικρό μοντέλο πόλης που με τη σειρά του θα βασίζεται σε αντίστοιχο μοντέλο της Daihatsu. Το 2013 θα η εταιρεία θα παρουσιάσει ένα υβριδικό αυτοκίνητο, ενώ την ίδια χρονιά θα παρουσιαστεί ένα ακόμη μοντέλο, χωρίς όμως διευκρινίσεις σχετικά με το μέγεθος ή την κατηγορία στην οποία θα ανήκει.

 Τέλος, με το σχετικό δελτίο τύπου, η ιαπωνική φίρμα ανακοινώνει τις βλέψεις τις για μείωση της κατανάλωσης των οχημάτων της έως και 30%, καθώς και της αύξησης των πωλήσεων της που αισιοδοξεί να φτάσουν τα 1εκ. οχήματα ετησίως έως το 2021!

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook