Ηράκλειο

Το πρώτο μωράκι που έκανε ποδαρικό στην Κρήτη για το 2016, ήρθε στον κόσμο στο Ηράκλειο μόλις 4 λεπτά μετά την αλλαγή του νέου χρόνου. Πρόκειται για ένα κοριτσάκι που γεννήθηκε στις 12.04 στο μαιευτήριο “Μητέρα” στο Ηράκλειο. 

Το μωράκι γεννήθηκε με φυσιολογικό τοκετό και ζύγιζε 3.360 γραμ. Πρόκειται για το καλύτερο πρωτοχρονιάτικο δώρο των γονέων τους καθώς η μπέμπα είναι το πρώτο τους παιδάκι.

Περίπου μιάμιση ώρα μετά, και συγκεκριμένα στη 1.20 μετά τα μεσάνυχτα είχαμε και άλλες… αφίξεις! Ένα, επίσης κοριτσάκι ήρθε στον κόσμο πρωτοχρονιά στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο Ηρακλείου. Με βάρος 2.980 γραμ. το αγγελούδι ήρθε να μεγαλώσει την ευτυχία της οικογένειας καθώς είναι το δεύτερο παιδάκι τους.

Χανιά

Άφησε τους γονείς του να κάνουν πρώτα την αλλαγή του χρόνου και λίγες ώρες μετά ήρθε στον κόσμο, χαρίζοντας στον πατέρα και τη μητέρα του το πιο όμορφο πρωτοχρονιάτικο δώρο.

Το πρώτο Χανιωτάκι του 2016 στα Χανιά γεννήθηκε στις 3.15 τα ξημερώματα στη μαιευτική κλινική του νοσοκομείου Χανίων.

Πρόκειται για ένα κοριτσάκι το οποίο ήρθε στη ζωή ζυγίζοντας περίπου 3.300 γραμ.. Το αγγελούδι είναι το δεύτερο παιδί της οικογένειας που υποδέχτηκε το νέο έτος με τον καλύτερο και πιο ελπιδοφόρο τρόπο.

Να τους ζήσουν!

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook