Η Παγκύπρια Ομοσπονδία Αστικών Ταξί (ΠΟΑΤ) αποφάσισε να κατέλθει σε 24ωρη προειδοποιητική απεργία την Πέμπτη, 14 Ιουλίου, για διεκδίκηση των αιτημάτων της.

Σε επιστολή της προς την Υπουργό Συγκοινωνιών και Έργων Ερατώ Κοζάκου-Μαρκουλλή, η Ομοσπονδία αναφέρει ότι \’\’αφού μελέτησε την πρόταση σας, η οποία δεν μας βρίσκει σύμφωνους, ζήτησε και είχε συνάντηση με την Κοινοβουλευτική Επιτροπή Συγκοινωνιών και Έργων με τη δική σας παρουσία, με σκοπό να μας ακούσετε και να βοηθήσετε να ξεπεραστούν τα αδιέξοδα προς αποφυγή ενεργειών από μέρους των επαγγελματιών, ούτως ώστε να μην προκαλέσουν ζημιές στον τουρισμό και στην οικονομία στο μέσο της καλοκαιρινής περιόδου\’\’.

Η ΠΟΑΤ, στην επιστολή προς την Υπουργό Συγκοινωνιών, την πληροφορεί πως \’\’οι επαγγελματίες έχουν αποφασίσει να διεκδικήσουν τα αιτήματα τους με δυναμικά μέτρα αρχής γενομένης με 24ωρη προειδοποιητική στάση εργασίας την Πέμπτη 14/7/2011. Στην περίπτωση\’\’, συνεχίζει, \’\’που δεν γίνουν πειστικές οι θέσεις τους θα ενδυναμώνουν σταδιακά τις ενέργειες τους\’\’.

Εμείς, ως η Οργάνωση που συντονίζει τις ενέργειες των επαγγελματιών, καταλήγει η επιστολή, είμαστε έτοιμοι όποτε μας καλέσετε να μπούμε σε διάλογο για εξεύρεση συναινετικής λύσης προς αποφυγή των δυσάρεστων καταστάσεων.

  ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook