Την πεποίθησή του ότι ο Πλατανιάς μπορεί να κοιτάξει κατάματα την ΑΕΚ και να μπει με το… δεξί στο 2016 εξέφρασε ο Δημήτρης Σωτηρίου ενόψει του ματς της Κυριακής.

Ο τερματοφύλακας του Πλατανιά έκανε δηλώσεις στην κάμερα του novasports.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Καταρχάς χρόνια πολλά σε όλους με υγεία θα ήθελα να ευχηθώ. Η ομάδα μας έκανε ένα πολύ καλό πρώτο γύρο θεωρώ. Ξεκουραστήκαμε και τώρα τα κεφάλια πάλι… μέσα. Έχουμε ένα δύσκολο ξεκίνημα, αλλά όπως έχω ξαναπεί έχουμε αυτοπεποίθηση και πίστη στην ομάδα μας και θεωρώ ότι μπορούμε να ξεκινήσουμε με το δεξί την καινούρια χρονιά απέναντι στην ΑΕΚ».

Για το γεγονός ότι ο ίδιος διανύει την καλύτερη σεζόν της καριέρας του στη Super League: «Είμαστε μία ομάδα, δεν κοιτάζω το ατομικό στοιχείο, ποδόσφαιρο παίζουμε και η ομάδα απαρτίζεται από 22 ποδοσφαιριστές και δεν μπορεί ένας ποδοσφαιριστής ούτε να κερδίζει, ούτε να παίρνει ισοπαλίες, ούτε να έχει καλές εμφανίσεις αν δεν τον βοηθούν και οι συμπαίκτες του. Κάναμε έναν ικανοποιητικό πρώτο γύρο, θα μπορούσαμε να είχαμε πάρει λίγους βαθμούς παραπάνω, αλλά θεωρώ ότι η εικόνα μας σχεδόν σε όλα τα παιχνίδια του πρώτου γύρου ήταν πάρα πολύ καλή, με ωραίο ποδόσφαιρο, ποδόσφαιρο κατοχής κι ευελπιστούμε τα καλύτερα στον δεύτερο γύρο».

Για το παιχνίδι με την ΑΕΚ και το γεγονός ότι και οι δυο ομάδες προέρχονται από ανεπιτυχή αποτελέσματα: «Η ΑΕΚ είναι πολύ μεγάλη ομάδα, τεράστιο μέγεθος. Για εμάς αποτελεί πρόκληση αυτό το παιχνίδι. Θα κοιτάξουμε κατάματα την ΑΕΚ, δεν έχουμε να φοβηθούμε κάτι, τη σεβόμαστε βέβαια αλλά δεν φοβόμαστε κάτι. Θα μελετήσουμε τα δυνατά και αδύνατα σημεία της ΑΕΚ, όπως ξεκινήσαμε από τη Δευτέρα και θεωρώ ότι αν έχουμε και λίγο την τύχη με το μέρος μας θα βγούμε νικητές από αυτό το παιχνίδι».

Για το που θα κριθεί το ματς: «Επειδή είναι κόντρα σε έναν μεγάλο αντίπαλο θα έλεγα ότι θεωρώ ότι το παιχνίδι θα κριθεί στο αν τις ευκαιρίες που μας δοθούν τις εκμεταλλευτούμε. Φυσικά από αυτό το παιχνίδι δεν θα λείπει το πάθος, δεν θα λείπει η θέληση για το παιχνίδι και θεωρώ ότι το κλειδί θα είναι αυτό που είπα πριν».

Για το αν του προκαλεί έξτρα προβληματισμό η ποιότητα της ΑΕΚ στη μεσοεπιθετική της γραμμή: «Σίγουρα έχει πολύ καλούς ποδοσφαιριστές η ΑΕΚ μεσοεπιθετικά, έχουν και ατομικά στοιχεία πάρα πολύ καλά. Αλλά και η δική μας άμυνα είναι πολύ καλή. Θεωρώ ότι θα γίνει ένα πολύ καλό παιχνίδι, θα το ευχαριστηθεί ο κόσμος και μακάρι να ξεκινήσουμε με το δεξί το 2016».

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook