Από την Δευτέρα 4 Ιανουαρίου 2016, οι ενδιαφερόμενοι να εγγραφούν στο Β΄κύκλο μαθημάτων του Ανοιχτού Λαϊκού Πανεπιστημίου Κρήτης, στο τμήμα Χανίων, και οι οποίοι δεν έχουν την δυνατότητα να το κάνουν ηλεκτρονικά, μπορούν να προσέρχονται στην οδό Μίνωος 31, ( αίθουσα ΛΕΚΤΟΡΙΟ), ώρες 10:00 έως 13:00 και να πραγματοποιήσουν την εγγραφή τους. 

Υπενθυμίζεται ότι το θέμα του Β΄κύκλου έχει τον γενικό τίτλο: «10 μαθήματα επικοινωνίας & προσωπικής ανάπτυξης».

Θα αναπτυχθούν θέματα όπως: Διεκδικητική επικοινωνία, αρνητική επικοινωνία, λεκτική και εξωλεκτική επικοινωνία, μορφοψυχολογία, φυσιογνωμική, ΜΜΕ και διαμόρφωση κοινής γνώμης, διαχείριση κρίσεων, διαχείριση συγκρούσεων, συναισθηματική νοημοσύνη, αυτοεκτίμηση, αυτοπεποίθηση κ.α.

Όλοι οι εισηγητές είναι καταξιωμένοι στον τομέα τους, μεταξύ των οποίων  συμπεριλαμβάνονται οι: Γιώργος Πλειός, καθηγητής Π. Αθηνών τμ. Επικοινωνίας και ΜΜΕ,  Δρ. Μιχάλης Χαντάς, Ψυχολόγος, ο Γιάννης Πανούσης, καθηγητής Π. Αθηνών, τμ. Επικοινωνίας και ΜΜΕ, ο Φώτης Γεωργουλάκης, Ψυχολόγος –φυσιογνωμιστής, Αγνή Μαριακάκη, ψυχολόγος, Ανδρέας Θεοδωρακόπουλος, καθηγητής επικοινωνίας και σύμβουλος ΜΜΕ και άλλοι. 

Η έναρξη των μαθημάτων θα γίνει την Δευτέρα 18 ιανουαρίου 2016, και θα ολοκληρωθούν σε 10 εβδομαδιαίες εισηγήσεις 3ωρης διάρκειας, κάθε Δευτέρα, ώρες 17:00 έως 20:00, στην αίθουσα της Συνεταιριστικής Τράπεζας Χανίων (Ελ. Βενιζέλου 28-32).
Δικαίωμα εγγραφής έχει ο καθένας που το επιθυμεί, χωρίς ηλικιακό ή μορφωτικό περιορισμό.
Συνδρομή εγγραφής 65 € ανά  άτομο.
Για ομάδες 5 ατόμων και άνω, φοιτητές, ανέργους, πολύτεκνους/τρίτεκνους/μονογονεϊκές οικογένειες, ΑμΕΑ: 50 € το άτομο.

Για εγγραφές ηλεκτρονικά: www.alp.gr Πληροφορίες στο 6932447016

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook