Χρονιάρες μέρες, χωρίς νερό περνά μια ολόκληρη γειτονιά στο Ηράκλειο. Η βλάβη που προέκυψε σε κεντρικό αγωγό ύδρευσης έχει αφήσει δίχως νερό την περιοχή της Παπαναστασίου. Κάθε φορά που κάτοικοι παίρνουν τηλέφωνο για να ρωτήσουν πότε θα αποκατασταθεί η υδροδότηση, τους απαντούν ότι δεν γνωρίζουν πότε θα διορθωθεί η ζημιά στο δίκτυο.

Σε ανακοίνωσή τους κάτοικοι της περιοχής, δηλώνουν αγανακτισμένοι καθώς όλες αυτές τις ημέρες των γιορτών αγοράζουν νερό και δεν έχουν καμία σαφή απάντηση για το πότε θα λυθεί το πρόβλημα, ενώ η δημοτική αρχή είναι απούσα.

Όπως αναφέρουν στην ανακοίνωσή τους:

Αγανάκτηση από τους κατοίκους από έλλειψη νερού!

Η περιοχή της Παπαναστασίου  συγκεκριμένα οι οδοί Διαβάτη και Κάβου είναι από την Παραμονή της πρωτοχρονιάς χωρίς νερό!!!!!!!!!

Ο Δήμος Ηρακλείου δεν  έχει μόνο απαιτήσεις να  εισπράττει έσοδα από τους δημότες, αλλά έχει και υποχρεώσεις!!!!!!!

Είναι υποχρέωση του λοιπόν  να μας φέρει νερό δωρεάν και όχι να το αγοράζουμε για να κάνουμε τις βασικές ανάγκες από τη στιγμή που υπάρχει πρόβλημα  στο δίκτυο της  ύδρευσης, κι εμείς δεν έχουμε καμιά ευθύνη σε αυτό, έχουν περάσει πέντε μέρες και ακόμη τίποτα!!!!!!

Να αγοράζουμε δηλ .μέρα παρά μέρα νερό, δεν είναι παράλογο αυτό; Και το πιο τραγικό είναι ότι θα πληρώσουμε και το λογαριασμό της ύδρευσης του Ιανουαρίου και ας έχουμε υποστεί τέτοια ταλαιπωρία  !!!!

Να αναλάβουν  τις ευθύνες που έχουν οι υπεύθυνοι  άμεσα!

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook