Κανονικά συνεχίζει την καθημερινότητα του ο Υφυπουργός Υγείας, Παύλος Πολάκης αυτές τις ημέρες, χωρίς κανένα προβληματισμό, την ώρα που ένα 4χρονο κοριτσάκι έχασε την ζωή του σε Νοσοκομείο του Νησιού. 

Μαθαίνουμε ότι την περασμένη εβδομάδα βρέθηκε σε γνωστό καφέ της πόλης των Χανίων, μαζί με ένα φίλο του και έπαιζε με το κινητό του όλη την ώρα.

Μάλιστα, ο κατά άλλα λαλίστατος (μόνο στα δικά του θέματα τελικά) Υφυπουργός, δεν είχε να πει κάτι στον τοίχο του στο facebook για το θέμα του κοριτσιού, έστω πχ ότι «θα γίνει έρευνα σε βάθος για το περιστατικό» ή «ότι θα φροντίσει προσωπικά για το θέμα» ή έστω ότι “λυπάται πολύ” (ούτε το Υπουργείο έβγαλε κάποια σχετική ανακοίνωηση) και αντί αυτού προτίμησε να δημοσιεύσει φωτογραφίες από τη βόλτα του στα Σφακιά, όπου το πρόγραμμά του μεταξύ άλλων περιελάμβανε και… το ψάρεμα. 

Ανέβασε λοιπόν στο προφίλ του φωτογραφίες από τα Σφακιά, το εσωτερικό ενός σπιτιού, μία δική του με τα εργαλεία για το ψάρεμα και ένα ψάρι – τρόπαιο. 

  

Μάλλον γι’ αυτόν, το γεγονός ότι μία ψυχούλα τεσσάρων χρόνων χάθηκε και μία οικογένεια σπαράζει αυτές τις ημέρες, τον έχουν αφήσει αδιάφορο και προτιμάει να «φτιάχνει» το δημόσιο προφίλ του, βάζοντας φωτογραφίες από τις στιγμές χαλάρωσης στο χωριό του, θέλοντας να δείξει την… απλότητα του. 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook