Ανακοίνωση της Τ.Ε. υπαίθρου Χανίων του ΚΚΕ:
               
“Η έλλειψη πετρελαίου στα Κέντρα Υγείας Βάμου και Καντάνου δείχνει ακόμη μια φορά σε τι κατάσταση έχει φέρει η αντιλαϊκή πολιτική την κατ όνομα δημόσια και δωρεάν υγεία. Μαζί με τις μεγάλες ελλείψεις σε προσωπικό, τεχνολογικό εξοπλισμό , αναλώσιμα κλπ δημιουργείται ασφυκτική κατάσταση για γιατρούς , νοσηλευτές και ασθενείς.

Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ όπως και οι προηγούμενες από κοινού με τη πλουτοκρατία – ΕΕ – ΔΝΤ φορτώνουν τη καπιταλιστική κρίση στο λαό ώστε να δημιουργηθεί το κατάλληλο περιβάλλον για την κερδοφορία των μονοπωλίων, ντόπιων και ξένων. Για την αποπληρωμή του χρέους, παλιού και καινούργιου που δε δημιούργησε ο λαός. Για την επιδότηση των λεγόμενων <<επενδυτών>> παράσιτων της κοινωνίας. Προκειμένου να γίνει αυτό ας πεθάνουν πχ ογκολογικοί ασθενείς που δεν μπορούν οικονομικά να έχουν τη σωστή και έγκαιρη περίθαλψη.

Αυτά είναι τα αποτελέσματα της <<ανάπτυξης>>  με κριτήριο το κέρδος των μονοπωλίων. Ανάπτυξη κερδών σημαίνει θυσίες για το λαό. Μόνο με ένα άλλο δρόμο ανάπτυξης που θα έχει κριτήριο τις ανάγκες μας μπορούμε να απαλλαγούμε από τέτοιες καταστάσεις.

Απαιτούμε Τώρα : Ουσιαστική αύξηση των κονδυλίων για τη δημόσια υγεία”
 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook