Αν και το μυαλό βρίσκεται πιο πολύ στο ματς πρωταθλήματος με τον Ατρόμητο, ο Πλατανιάς θα επιδιώξει να κάνει βήμα πρόκρισης στην πρώτη αναμέτρηση για το Κύπελλο.

Ο Γιώργος Παράσχος θα προχωρήσει σε… φρεσκάρισμα στη βασική ενδεκάδα και αναμένεται να δώσει χρόνο συμμετοχής σε αρκετούς παίκτες που δεν θεωρούνται βασικοί.

Η επίσημη ενημέρωση για την προπόνηση της Τρίτης και την αποστολή για τον αγώνα της Τετάρτης:

Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της ομάδας μας για την αναμέτρηση του Κυπέλλου με τον Ατρόμητο στα Περιβόλια (6/1/1026, 15.00) στο πλαίσιο της φάσης των “16” του θεσμού. Αυτό μάλιστα είναι το πρώτο από τα τρία ματς που θα δώσει ο Πλατανιάς με την ομάδα του Περιστέριου μέσα σε διάστημα λιγότερο της μιας εβδομάδας, καθώς το… ραντεβού θα ανανεωθεί το Σάββατο εκτός έδρας για το πρωτάθλημα και θα ολοκληρωθεί την παραπάνω Τρίτη, πάλι στο Περιστέρι, στη ρεβάνς του σημερινού αγώνα.

Μετά το τέλος της προπόνησης ο τεχνικός της ομάδας μας ανακοίνωσε την αποστολή η οποία αποτελείται από 18 παίκτες και είναι: Κασωτάκης, Κοκκαλάς, Μπανανά, Δημήτρης, Κουλιμπαλί, Βάντερσον, Σελίν, Αποστολόπουλος, Στανισάβλιεβιτς, Γκνιάτιτς, Μενδρινός, Μαχαμάτ, Γουνδουλάκης, Ζίκο, Τσουράκης, Τζιλβάν, Ανγκούλο και Πάγκαλος.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook