Τελευταία ενημέρωση: 16:20

“Άνανδρες και αποτροπιαστικές ενέργειες” ήταν το σχόλιο του δημάρχου Κισάμου Θοδωρή Σταθάκη στο Flashnews.gr, για την εμπρηστική ενέργεια στη δημοτική καντίνα και το φυλαρχείο του δασαρχείου στο Μπάλο που είχε σαν αποτέλεσμα την ολοσχερή καταστροφή τους με τις ζημιές να ξεπερνούν τις 50.000 ευρώ.

Ο εμπρησμός έγινε αντιληπτός σήμερα στις 12 το μεσημέρι, από φύλακα που έκανε περιπολεία ενώ εκτιμάται ότι η εμπρηστική ενέργεια έγινε μεταμεσονύκτιες ώρες με τον δράστη ή τους δράστες να παραμένουν άφαντοι.

Η καντίνα του δήμου στον Μπάλο όσο και το φυλάκιο του δασαρχείου καταστράφηκαν ολοσχερώς ενώ εντός του φυλακίου υπήρχε εξοπλισμός (όπως συσσωρευτές από φωτοβαλταϊκά πάνελ) η αξία του οποίου ξεπερνά τις 50.000 ευρώ.

Το μέγεθος της ζημιάς θα αποκαλυφθεί μετά την αυτοψία εμπειρογνωμόνων ενώ από νωρίς το μεσημέρι, στα επίμαχα σημεία βρίσκονται αστυνομικές δυνάμεις, κλιμάκιο από την ΠΥ Κισάμου, ενώ από την πρώτη στιγμή στην περιοχή βρέθηκε και ο δήμαρχος κ. Σταθάκης.

Το ανακριτικό τμήμα της πυροσβεστικής διενεργεί προανάκριση και συλλέγει στοιχεία για τον εντοπισμό του δράστη ή των δραστών

 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook