Τη δική του μάχη, στην οποία όλοι μπορούμε να συνεισφέρουμε για να βγει νικητής, δίνει ένα οκτάχρονο αγόρι από το Χουδέτσι Ηρακλείου, που διαγνώστηκε με όγκο στο κεφάλι και πρέπει να μεταφερθεί σε κλινική του Λονδίνου.

Ο μικρός Μάνος, την επόμενη εβδομάδα θα μεταβεί με την οικογένειά του, στην Αγγλία όπου θα υποβληθεί σε θεραπεία. Τα νοσήλεια ωστόσο υπερβαίνουν τις οικονομικές δυνατότητες της οικογένειας και για το λόγο αυτό έχει ανοίξει λογαριασμός στην τράπεζα ώστε όσοι μπορούν να συνεισφέρουν στον αγώνα που δίνει ο οκτάχρονος.

Δάσκαλοι και συμμαθητές του μικρού Μάνου, από το Δημοτικό Σχολείο Χουδετσίου, με ανακοίνωσή τους, που καταλήγει με τη φράση “Μάνο, είμαστε όλοι δίπλα σου και σε αγαπάμε πολύ”,  ζητούν από όποιον είναι σε θέση να προσφέρει μια μικρή βοήθεια προκειμένου να συγκεντρωθούν χρήματα για τα έξοδα νοσηλείας του παιδιού.

“Εμείς, οι δάσκαλοί του, παρακαλούμε θερμά τον καθένα και την καθεμιά από εσάς χωριστά, να βοηθήσει όπως μπορεί το μικρό μας μαθητή.
Ο Μάνος μας είναι ένα δυνατό και υπέροχο παιδί και ευχόμαστε με όλη μας την αγάπη να βγει δυνατότερος από αυτή τη δοκιμασία.
Μάνο, είμαστε όλοι δίπλα σου και σε αγαπάμε πολύ”…

ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ
IBAN . GR41 0172 7540 0057 5405 6862 164
ΜΑΛΛΙΩΤΑΚΗΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ
ΜΑΛΛΙΩΤΑΚΗΣ ΜΑΡΙΝΟΣ

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook