Η αρνητική παράδοση του Πλατανιά κόντρα στον Ατρόμητο συνεχίστηκε παρά την υπεροχή της Χανιώτικης ομάδας σε όλη τη διάρκεια του πρώτου ματς για το Κύπελλο (0-0).

Αυτή ήταν η 8η αναμέτρηση στην ιστορία των δύο ομάδων με τον Ατρόμητο να μετράει 4 νίκες και 4 ματς να έχουν λήξει ισόπαλα. Το αποτέλεσμα ωστόσο αφήνει… ανοιχτούς λογαριασμούς για τη ρεβάνς του Περιστερίου (12/01, 19:30).

Με έξι αλλαγές στη βασική ενδεκάδα σε σχέση με το ματς πρωταθλήματος με την ΑΕΚ ο Πλατανιάς ξεκίνησε… ορεξάτα κόντρα στον Ατρόμητο και με τη σέντρα απείλησε με τον Τζίλβαν, ενώ στο 20’ είχε νέα καλή στιγμή με τον Γκνιάτιτς. Στο 35’ ήταν η σειρά του Μπανανά να… αστοχήσει από καλή θέση, για να ολοκληρωθεί το ημίχρονο χωρίς σκορ και τον Ατρόμητο να έχει μόλις μία τελική, σε σουτ του Μπρίτο στο 41’ που πέρασε αρκετά έξω από την εστία του Κοκκαλά.

Ο 23χρονος γκολκίπερ του Πλατανιά έκανε σπουδαία επέμβαση στο 65’ σε σουτ του Ναπολεόνι, στην πρώτη αξιόλογη φάση του δευτέρου ημιχρόνου. Στη συνέχεια η ομάδα των Χανίων είχε δύο σουτ του Ανγκούλο (68’) και του Αποστολόπουλου (70’) που δεν βρήκαν στόχο για να χαθεί απίστευτη ευκαιρία με τον Ανγκούλο στο 71’, που αστόχησε σε απίστευτο τετ-α-τετ με τον Μπάρκα!

Πάγκαλος (81’) και Ναπολεόνι (82’) δεν μπόρεσαν να σκοράρουν και το 0-0 έμεινε μέχρι τη λήξη του ματς.

Κακή η διαιτησία του Παπαδόπουλου, που… εκνεύρισε αρκετά τους φιλάθλους που βρέθηκαν στα Περιβόλια.

Οι φάσεις του αγώνα
1’ Πριν τη συμπλήρωση του πρώτου λεπτού ο Πλατανιάς χάνει σπουδαία ευκαιρία όταν από γύρισμα του Ανγκούλο ο Τζίλβαν με κεφαλιά έστειλε την μπάλα άουτ.
20’ Ο Ανγκούλο γυρίζει στον Αποστολόπουλο, που βγάζει ιδανική σέντρα για τον Γκνιάτιτς, που με κεφαλιά στέλνει την μπάλα στον… ουρανό των διχτύων αλλά από την εξωτερική πλευρά.
35’ Φάουλ του Τζίλβαν κεφαλιά του Μπανανά άουτ.
41’ Μακρινό σουτ του Μπρίτο η μπάλα αρκετά έξω από την εστία του Κοκκαλά.
51’ Εκτέλεση φάουλ του Ούμπιντες η μπάλα περνάει επικίνδυνα απ’ όλους και καταλήγει άουτ χωρίς να μπορέσει κάποιος παίκτης του Ατρόμητου να τη στείλει στα δίχτυα.
64’ Σέντρα του Αποστολόπουλου ο Γουνδουλάκης δεν παίρνει όπως θα ήθελε την κεφαλιά κι η μπάλα καταλήγει άουτ.
65’ Ο Ναπολεόνι “άδειασε” τους αμυντικούς του Πλατανιά και σούταρε για να κάνει σπουδαία επέμβαση με τα πόδια ο Κοκκαλάς.
68’ Ο Ανγκούλο βρήκε χώρο κι έκανε το σουτ έξω από την περιοχή με τον Μπάρκα να αποκρούει σε κόρνερ.
70’ Ο Γουνδουλάκης γύρισε την μπάλα στον Αποστολόπουλο που με σουτ έξω από την περιοχή την έστειλε άουτ.
71’ Απίστευτη ευκαιρία με τον Ανγκούλο. Από κεφαλιά προς τα πίσω του Μπάλλα ο Ισπανός φορ βγήκε… φάτσα με τον Μπάρκα αλλά κατάφερε να στείλει με πλασέ την μπάλα άουτ!
81’ Πάσα του Τσουράκη στον Ανγκούλο που σεντράρει για τον Πάγκαλο, ο οποίος κάνει το σουτ με την μπάλα να αποκρούεται από την πλάτη του Ούμπιντες.
82’ Σουτ του Ναπολεόνι μέσα από την περιοχή μπλοκάρει με διπλή προσπάθεια ο Κοκκαλάς.

Διαιτητής: Ι. Παπαδόπουλος (Μακεδονίας)
Βοηθοί: Πάτρας (Μακεδονίας)-Δόσης (Αθηνών)
4ος διαιτητής: Αντωνίου

Κίτρινες κάρτες: Στανισάβλιεβιτς (15’), Γοδόι (35’), Σελίν (85’), Βάντερσον (90+3’)

Πλατανιάς (Γιώργος Παράσχος): Κοκκαλάς, Κουλιμπαλί (46’ Μαχαμάτ), Μπανανά, Σελίν, Βάντερσον, Γκνιάτιτς, Στανισάβλιεβιτς (67’ Τσουράκης), Γουνδουλάκης, Αποστολόπουλος, Τζίλβαν (79’ Πάγκαλος), Ανγκούλο.

Ατρόμητος (Τραϊανός Δέλλας): Μπάρκας, Ούμπιντες, Κοντοές, Λαζαρίδης, Κούρος, Γοδόι (67’ Λε Ταλέκ), Μπάλλας, Πίτου Γκαρσία (73’ Ουσέρο), Μπρίτο (87’ Φυτανίδης), Μπίτολο, Ναπολεόνι.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook