Εκπληκτικές εικόνες από τους ελληνικούς ουρανούς, γυρισμένο σε όλη την Ελλάδα, απ’ άκρη σε άκρη, εμποτισμένο από ένα βαθύ συναίσθημα  αγάπης αλλά και θλίψης από την απώλεια του πατέρα του, συνθέτουν το μαγευτικό βίντεο που έφτιαξε ο φωτογράφος Παναγιώτης Φιλίππου.

Ένα βίντεο Timelapse από τους ελληνικούς ουρανούς, που θα σας συναρπάσει για την ομορφιά και τη χάρη του.

Το βίντεο διήρκεσε ένα χρόνο και χρησιμοποιήθηκαν 55.000 φωτογραφίες, 825 ώρες φωτογράφισης, 8400 χλμ και 650 ώρες μοντάζ.

Ο φωτογράφος αφιερώνει το βίντεο στον πατέρα του και το συνοδεύει από ένα συγκινητικό μήνυμα προς αυτόν.

Η αφιέρωση:

«Αφιερωμένο στον αγαπημένο μου πατέρα Κωνσταντίνο που έχασε τη μάχη με τον καρκίνο.

Μπαμπά, αυτό το βίντεο είναι έτοιμο. Ξέρω ότι δεν είσαι εδώ να το δεις, αλλά συγχώρεσέ με που δεν μπορώ να γράψω “σε ανάμνηση δική σου” γιατί ποτέ δε με άφησες και ποτέ δε θα μ’ αφήσεις.

Η ανοσοκαταστολή δε με πτόησε, ούτε το κρύο, ούτε η ζέστη. Αυτό που με κράτησε εκεί έξω μπαμπά, ήσουν εσύ, γιατί είσαι εκεί έξω μπαμπά, ψηλά στους ελληνικούς ουρανούς, κάθε φορά που έστρεφα την κάμερα στον ουρανό έδειχνε εσένα.

Έκανες τους ελληνικούς ουρανούς πιο όμορφους και πιο συναρπαστικούς.

Μπαμπά, το βίντεο αυτό είσαι εσύ, είσαι οι ελληνικοί ουρανοί.

Θα συνεχίσω να ακολουθώ το μάθημα που μου έδωσες τις τελευταίες ημέρες της ζωής σου. Να στηρίζω με ό,τι μπορώ κάθε ανθρώπινη ύπαρξη που δίνει τη δική της μάχη. Και αυτό είναι μόνο η αρχή.

Ήσουν εκεί μπαμπά. 365 μέρες, 55.000 φωτογραφίες, 825 ώρες φωτογράφισης, 8400 χλμ και 650 ώρες μοντάζ κα αμέτρητες ώρες προσευχής.

Ήσουν εκεί μαζί μου και θα είσαι για πάντα. Μέχρι να συναντηθούμε μπαμπά.

Ο γιος σου. »

Greek Skies from Panos Photographia on Vimeo.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook