Με τη συμμετοχή οκτώ  αθλητών, στο “Κύπελλο Χειμώνα”, ξεκινάει  η  Γ.Ε.Η. τις αγωνιστικές της υποχρεώσεις για τη νέα  χρονιά. Οι αγώνες πρόκειται να διεξαχθούν στην Αθήνα το ερχόμενο Σάββατο. Στο όπλο της Σπάθης ανδρών θα αγωνιστούν οι Μάριος Γιακουμάτος, Μιχάλης Βαρδάκης και Γιώργος Στεφανουδάκης ενώ στη Σπάθη Γυναικών οι  Γιούλη Παρασύρη, Βιβή Ασσαριωτάκη, Εύα Στεφανουδάκη, Δήμητρα Γουρδούπη και Λίλα Δεμερτζή. 

Οι αθλητές  της Γ.Ε.Η. μετά από συστηματικές προπονήσεις, ακόμα  και κατά τη διάρκεια των διακοπών, είναι έτοιμοι να αγωνιστούν και να φέρουν τα καλύτερα αποτελέσματα Οι προπονητές του συλλόγου, Πάνος Τζινιόλης και Παναγιώτα Ταλίδου δηλώνουν  αισιόδοξοι για τις επιδόσεις των αθλητών. Ευχόμαστε σε όλους ολόψυχα  καλή επιτυχία.

“Επίσης, όσοι ενδιαφέρονται να ασχοληθούν με το άθλημα της Ξιφασκίας μπορούν να  επισκεφτούν τις πρότυπες αθλητικές εγκαταστάσεις του Παγκρητίου Σταδίου-θύρα 6.Εκεί θα βρουν καθηγητές φυσικής αγωγής, προπονητές  οι οποίοι είναι εξειδικευμένοι και πιστοποιημένοι στη διδασκαλία της Ξιφασκίας. Πληροφορίες  τηλ.6946490465 και 6938634060”

 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook