Στη σύλληψη τριών Σύρων ηλικίας 21 και 14 ετών προχώρησε η αστυνομία σε πόλη της Γερμανίας έπειτα από καταγγελίες για βιασμό ανηλίκων κοριτσιών. 

Ειδικότερα, μία 14χρονη και μία 15χρονη υποστηρίζουν ότι οι τρεις Σύροι,  τις κακοποίησαν σεξουαλικά την Πρωτοχρονιά στην πόλη Βάιλ αμ Ράιν.  Σύμφωνα με την εισαγγελία οι δύο ανήλικες παρέμειναν στα χέρια των βιαστών τους και κακοποιήθηκαν ομαδικά για αρκετές ώρες, αφού είχαν γιορτάσει τον ερχομό του νέου έτους σε σπίτι του 21χρονου άνδρα.

Οι ύποπτοι τέθηκαν υπό κράτηση αρκετές ημέρες πριν γίνει γνωστή η υπόθεση, ενώ ο εισαγγελέας υποστηρίζει ότι επέλεξε να κρατήσει μυστικές τις εξελίξεις για να προστατεύσει την ταυτότητα των θυμάτων.

Στο μεταξύ, η γερμανική αστυνομία διενεργεί έρευνες για τον εντοπισμό και ενός τέταρτου υπόπτου, ο οποίος εκτιμάται ότι είναι ο αδελφός του 21χρονου άνδρα, ενώ επισημαίνεται πως κανείς από τους τέσσερις δεν είναι πρόσφυγες.

Αντιθέτως, λέγεται πως ο 21χρονος είναι εδώ και χρόνια μόνιμοι κάτοικοι Γερμανίας, ενώ οι 14χρονοι ζουν στην Ελβετία και την Ολλανδία.

Η εισαγγελία εισαγγελία αποκλείει το ενδεχόμενο οι τρεις συλληφθέντες να σχετίζονται με τα περιστατικά που σημειώθηκαν στην Κολωνία την παραμονή της Πρωτοχρονιάς. 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook