Επάγγελμα έχουν κάνει οι Πακιστανοί μετανάστες τις απαγωγές ομοεθνών τους με σκοπό να πάρουν λύτρα από τους συγγενείς τους για να τους αφήσουν ελεύθερους! Άλλη μια περίπτωση αρπαγής και παράνομης κατακράτησης εξιχνιάστηκε στην Ξάνθη, όπου συνελήφθη ένας από τους δράστες.

Ένα συγγενικό πρόσωπο του 23χρονου απαχθέντος κατήγγειλε στους αστυνομικούς της Ασφαλείας ότι δυο ομοεθνείς τους τον παρακρατούσαν στο σπίτι τους στην Ξάνθη και απαιτούσαν εκβιαστικά 3.000 ευρώ για να τον αφήσουν. Οι αστυνομικοί κινήθηκαν γρήγορα και εντόπισαν το κρησφύγετο των απαγωγέων, που μάλιστα είχαν αφήσει το θύμα μόνο του κλειδώνοντας πόρτες και παράθυρα!

Ο νεαρός Πακιστανός απελευθερώθηκε, ενώ οι άνδρες της ΕΛ.ΑΣ. συνέχισαν τις έρευνες για να εντοπίσουν τους δράστες. Ο ένας από αυτούς, που είναι 29 χρόνων, συνελήφθη λίγο αργότερα στον σιδηροδρομικό σταθμό της Ξάνθης και πάνω του βρέθηκαν ένα αυτοσχέδιο τσιγαριλίκι με «φούντα» και μια συσκευασία με 5,1 γραμμάρια κάνναβης. Ο 29χρονος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα που του άσκησε δίωξη για εκβίαση, παράνομη κατακράτηση και κατοχή ναρκωτικών, ενώ ο συνεργός του δεν βρέθηκε και αναζητείται.

protothema

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook