Ευχαριστημένος από το αποτέλεσμα δήλωσε ο προπονητής της Καλλιθέας, Λουκάς Καραδήμος, που σημείωσε ότι η ομάδα του δικαιούταν ένα γκολ απέναντι στον Κισσαμικό.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

 «Χρόνια πολλά και καλή χρονιά με υγεία σε όλο τον κόσμο. Όσον αφορά το ματς μετά την περίοδο των διακοπών είναι λογικό οι ομάδες και οι ποδοσφαιριστές να μην έχουν ρυθμό, γι’ αυτό θεωρείται ένα παιχνίδι ποιοτικά μέτριο έως κακό. Είναι λογικό αυτό, γιατί είναι πολλές οι μέρες που έχουν μείνει χωρίς παιχνίδι οι ποδοσφαιριστές και όπως ξέρετε καλά μόνο από τα παιχνίδια υπάρχει ρυθμός. Παρ’ όλα αυτά ήρθαμε να παίξουμε με μία ομάδα συγκεντρωμένη, που ξέρει τι θέλει μέσα στο γήπεδο. Είχαμε πει με τα παιδιά ότι για να πάρουμε κάποιο θετικό αποτέλεσμα πρέπει να δουλέψουμε πάρα πολύ και το καταφέραμε. Στο πρώτο ημίχρονο δεν είμαι πολύ ευχαριστημένος από τα παιδιά, παρ’ όλα αυτά βρήκαμε τις ευκαιρίες και δικαιούμασταν ένα γκολ στο παιχνίδι, αλλά είχαμε ένα θέμα στην τελική προσπάθεια. Είμαι ευχαριστημένος από το αποτέλεσμα και το ευχάριστο για μένα είναι ότι δεν μας απείλησε ο αντίπαλος, εκτός από ένα δοκάρι που είχε στο πρώτο ημίχρονο. Κοιτάμε τη συνέχεια, όπως όλοι μας».

Για τις αποχωρήσεις παικτών και τη συνέχεια της Καλλιθέας στο πρωτάθλημα: «Η Καλλιθέα είναι μία ομάδα που πάντα έχει πρωταγωνιστικούς ρόλους και πάντα κοιτάει ψηλά. Οι αποχωρήσεις παικτών δεν λένε κάτι για εμένα προσωπικά γιατί είχαμε 30 παίκτες υλικό και συνεχίζουμε να έχουμε πολλούς παίκτες. Έχω εμπιστοσύνη σε αυτά τα παιδιά και έρχονται κι άλλα παιδιά από πίσω, νέα παιδιά, που μπορούν να κάνουν τη διαφορά και νομίζω ότι αυτή η ομάδα έχει να δώσει και να δείξει πάρα πολλά».

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook